Волиняни вибороли звання чемпіонів Європи

Волиняни вибороли звання чемпіонів Європи
В період з 2 по 7 липня 2015 року в м. Іллічівську, Одеської області проходив чемпіонат Європи з універсального бою серед юніорів (18-20 років).

В складі Національної збірної України мали змогу відстояти честь нашої держави представники й волинського краю – спортсмени Волинського регіонального клубу рукопашного бою «Інсайт» та Волинського обласного спортивного клубу «Магістр».

Змагання проходили в двох розділах (дисциплінах): «лайт» (боротьба) та «фул» (повний контакт рукопашного бою). По проходженню наввипередки спеціальної смуги перешкод спортсмени вбігали до рингу, де одразу без перерви проводили кілька раундів поєдинку або боротьби.

За підсумком чемпіонату Європи 3 загальнокомандне місце виборола збірна Молдови, 2 – Азербайджану, а 1 - впевнено обійняла Національна збірна України. Свій внесок у загальнокомандний результат було внесено й нашими земляками. Так, бронзовими призерами турніру в розділі «лайт» стали Федік Андрій (до 80 кг), Федік Олег (+ 95 кг) (спортсмени ВРКРБ «Інсайт», тренери: Паліївець В.А., Веремій І.В.) та Стефановський Тарас (до 75 кг) (ВОСК «Магістр», тренери: Грисюк Д.І., Рехнюк В.В.).

Ще більш вагомі здобутки були отримані в фул-контакті, де Стефановський Тарас та Федік Андрій посіли перші сходинки п'єдесталу та вибороли звання чемпіонів Європи. Окрім того, Стефановський Тарас завоював можливість представляти Україну та спробувати свої сили в чемпіонаті Європи з універсального бою серед дорослих, який через два тижня також відбуватиметься в м. Іллічівську.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.