Волонтерка розповіла, чому не зустріли тіло загиблого Героя

Волонтерка розповіла, чому не зустріли тіло загиблого Героя
Волонтерка Юлія Смірнова пояснила, чому у Донецькому аеропорті Героя Вадима Демчука не зустріли.

Про це вона написала на своїй сторінці у мережі Facebook.

Активістка волонтерської групи Юлія Смірнова прокоментувала допис члена громадської організації щодо того, чому тіло Героя Вадима Демчука ніхто не зустрів у Нововолинську.

Нагадаємо, що поховали «кіборга» у середу, 8 липня, у Нововолинську. Чоловіку було 39 років. Герой був командиром 9-ї роти 80-ї аеромобільної бригади 3-го батальйону першого взводу. Із 14 січня 2015 року захищав новий термінал Донецького аеропорту у зоні бойових дій, де і загинув. Ідентифікували воїна за ДНК.

«Написала всім, кого знаю. Знайшла телефон батька загиблого Героя через Бориса Бабійчука. Відразу його набрала. Перед цим дзвонила в міську адміністрацію, вони перепрошували і сказали, що все організували. До військкомату я не додзвонилась», – пише Смірнова.

За словами волонтерки, батько загиблого військового просив всіх заспокоїтись і каже, що єдине не було кому зустріти Героя, але міська влада організувала похорони. На похорон людей прийшло багато. Окрім того, активістка розповіла, що до Дніпропетровська і назад дорогу оплачувала міська влада.

«Єдине, що людей завчасно не попередили, на майбутнє знатимуть. Помилка міської влади лише в тому, що вони вчасно не проінформували, коли завезуть тіло Героя Вадима в місто», – пояснює жінка.

Від допомоги Володимир Демчук відмовився і натомість попросив Смірнову допомагати армії.

«Батько дуже просив прибрати той пост, бо в нього і так пів року нерви здавали, тепер він немає сил ще на камери говорити і відповідати на пост цього автора. Йому тяжко. Він хоче просто спокійно це все пережити. Батько втратив свого синочка», – йдеться у дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не потрібні цій державі люди які боряться за незалежність...Ми давно від всіх залежні...Бидло знищемо при владі,о тоді й буде все нормально..А так......Кожний день груз 200..Люди вже не звертають на це увагу...А це саме глибокий біль коли смерть стає повсякденністю....За все треба спитати владу....
Відповісти
Останні новини
Patio di Fiori - один рік* ФОТО
09 липень, 2015, 17:30
Волонтерка розповіла, чому не зустріли тіло загиблого Героя
09 липень, 2015, 17:23