У Луцьку діятиме художня виставка «Молода Волинь». ФОТО

У Луцьку діятиме художня виставка «Молода Волинь». ФОТО
У луцькій «Галереї мистецтв», що на вулиці Лесі Українки, відкрилася щорічна виставка художників «Молода Волинь».

Вік учасників передбачає від 18 до 35 років. Традиційне щорічне дійство приймає роботи талановитих юних митців, які стають або вже є відомими по всій Європі.

Цього року представлені роботи вкотре довели те, що Волинь має свою мистецьку еліту. Виставка об’єднала художників, які працюють у різних напрямках та техніках мистецтва.

Презентацію відкрито головою правління Волинської організації НСХУ Володимиром Марчуком. Першим з учасників виступив Сергій Торбінов, молодий митець, архітектурний дизайнер, який неодноразова вигравав європейські гранти. На виставці присутні його фотороботи Hotel Balzer.

Арт дует «WoodlogCK» у складі Іштвана Куса та Карини Арутюнян, який вже відомий в багатьох містах України та світу, представив свої роботи під назвою «Лабораторія».

Також на виставці представлені роботи Сергія Радкевича, перед тим експоновані в музеях Європи. Сам автор отримав безліч нагород, зокрема у 2011 році другу спеціальну премію в PinchukArtCentre за роботу «Євхаристія».

Для місцевих поціновувачів мистецтва, автор відомий масштабним графіті по вулиці Винниченка, яке було створено на честь загиблих та покалічених хлопців на Майдані.

Хочеться виділити масштабну роботу Діми Микитенка під назвою «Спроба впорядкування». Живописна інсталяція скерована на взаємодію між нашою просторовою уявою, насичена площинами та лініями.

В рамках виставки представлені дипломні роботи Лук’янчука А. ( Триптих «Львів. Сонячний день») та Мозговенко Д. ( «Замок. Вечір»).

Це великогабаритні живописні полотна, які не можливо не помітити. Яскраве враження справляють роботи художника Іваницького В.

У лучан є нагода оглянути виставку до 31 липня 2015 року.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мене найбільш проперла картина- там де розписували ветитенські ручкі. і взагалі на наші під'їзди змахує. є в цьому якась суть... Коли заходжу в якийсь під'їзд, завжди вишукую якусь прикольну народну творчість. і сірникі на стелі рахую...
Відповісти
Здивований дикою убогістю думки і фантазії, Взагалі дивувався ,що у Львові нема живописців, А тепер і Волинь деградує!! Чому вас вчили в універах??? Да ,в Луцьких вузах Мистецтву і нема кому вчити!!!!
Відповісти
два комента вище пояснюють чому ми ще живемо в союзі і чому європа залишається мрією
Відповісти
Коментатор ,що прикрився, НАРОДОМ,говорить який він далекий від краси і взагалі від мистецтва,а ще в Європу хоче ,Якщо ти не знаєш ,що таке композиція ,перспектива ,кольорова гама і т.д. ТО помовчи ,,,,
Відповісти
Єслі художнік с дурью нєжен,-крах в іскуствє нєізбєжен....
Відповісти
"народ" я тобі відповім. українські кришнаїти тільки сидять і бубнять: європа пріді, путін харе, європа пріді, путін харе. от вчора на вп в 22:00 була стаття про міграцію інтелектів за кордон. чувак, хто захотів знайти європу, той знайшов її. а до таких кришнаітів/ мистецтвознавців як ти , європа приходить в камуфляжі, і в двері гамселить
Відповісти
і друге. як казав поярков (а він вже точно шарить) шо " сучасне мистецтво це є дірьмо, яке з розумним виглядом продають всяким ідіотам". в принципі якшо це підходить обом сторонам, то нехай собі те садо-мазо в них буяє. тільки не потрібно їм ще до того всього ставати свідками єгови, і втюхувати те мистецтво освіченим, адекватним людям.
Відповісти
Волинь це великий заповідник, неляканих тупих полішуків. Їх інтелект видно по депутатах
Відповісти
для початку зрівняйте дороги у європі і у нас, спроектуйте цей стан на всі види життєдіяльності. ось вам і відповідь про мистецтва наші і мистецтва з европи. найгірший варіант ментальної мастурбації це заперечення явища . яке відбувається.
Відповісти
отжеж, поліщуцьке бидло. вам все "не то" і "не так". подивились 3 картінкі з фотозвіту і всьо - висновок готов. ви ж навіть не були на цій виставці, я вже не кажу, про те, щоб поцікавитись про що та чи інша робота, і хто є та людина, що іі створила.. нє.. краще ж сидіти жопой на стулє і позіхать, шо всьо дєрьмо!
що кожен з вас здробив такого "європєйського" щоб судити інших? люди, ви ж навіть в галєрєі тій не були ніколи..

виставка триватиме до 31 липня, у вас є можливість хоч спробувати чимось поцікавитись, хоч раз.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку діятиме художня виставка «Молода Волинь». ФОТО
09 липень, 2015, 17:45
Patio di Fiori - один рік* ФОТО
09 липень, 2015, 17:30