Бойовик Захарченко став «магістром» права, - блогер

Бойовик Захарченко став «магістром» права, - блогер
Донбаська юридична академія «ДНР» оформила документи на ім’я Захарченко О.В. про здачу ним іспитів на «відмінно» за спеціальністю «правознавство».

На його ім’я також був оформлений диплом магістра.

Про це повідомляє блогер Максим Журналов на сайті Остров.

«Останнім часом так звані «керівники» освіти «ДНР» поширюють в місцевих ЗМІ інформацію про те, що ВНЗ республіки ось-ось почнуть видавати «російські дипломи», «подвійні дипломи», «власні дипломи» та інші «довідки» про проходження курсів. При цьому вони усвідомлюють, що навіть переконані республіканці вже не вірять у те, що ці дипломи будуть визнані в усіх країнах світу, в т.ч. і РФ. Тому їм нічого не залишається, як в черговій жахливій ситуації, продовжувати «годувати» обіцянками і так задурманений народ», – написав блогер.

Також, за словами Максима, з метою підвищення свого рейтингу в очах жителів «ДНР», делегація «міністерства» освіти і науки «республіки» збирається відвідати Курськ і Орел в Російській Федерації. Основна мета поїздки – одержати дипломи російського зразка для вищих посадових осіб «ДНР» на підставі тих іспитів, які вони «здали» в Донецьку.

«Як кажуть, банановій республіці бананові дипломи. «Вожді» «ДНР» обіцяли людям одне, а собі хочуть «правильні» дипломи зробити, хоча рівень розвитку цих горе керівників залишає бажати кращого», – зауважив блогер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще один "гідний" послідовник проффесора Януковича...
Відповісти
Останні новини
Бойовик Захарченко став «магістром» права, - блогер
10 липень, 2015, 03:26