Волинські богатирі привезли нагороди із «Козацьких розваг». ФОТО

Волинські богатирі привезли нагороди із «Козацьких розваг». ФОТО
Команда волинських богатирів-переможців обласного фестивалю «Козацькі розваги» (Кушнір Віктор та Сидорчук Олег) з смт. Маневичі успішно представляла цьогоріч нашу область на фіналі Всеукраїнського фестивалю «Козацькі розваги», який відбувся у місті
Чернігові 5-7 липня 2015 року.

У фіналі заходу взяло участь 16 команд із різних областей України. Програма фестивалю складалась із 4 естафет: «Чумаки», «Козацька вдача», «Козацька засіка» та «Колода», які традиційно проходять впродовж двох днів.

За результатами запеклої боротьби третє місце посіла команда з Закарпатської області, друге місце і срібні нагороди завоювала команда з Волинської області і переможцями фестивалю стала команда з Донецької області із результатом 120 балів.

“У час нелегких випробувань для нашої держави ваш захід – це не тільки данина шани усім попереднім генераціям українських патріотів, але й школа виховання професіоналів, мужніх захисників України» – йшлося у зверненні Міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова, яке урочисто зачитав Директор Всеукраїнського центру «Спорт для всіх» Сергій Пчелін.

Крім спортивних вправ, учасники фестивалю мали змогу насолодитися цікавою екскурсією до Антонієвих печер, які датовано ХІ – ХІХ ст. Виступи учасників супроводжувалися «живим» виступом музичного колективу «Ритм мен», який додавав енергії спортсменам та вболівальникам грою на барабанах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські богатирі привезли нагороди із «Козацьких розваг». ФОТО
10 липень, 2015, 09:16