У Луцьку командир батальйону «Донбас» розповів, кому вигідна війна.*ФОТО

У Луцьку командир батальйону «Донбас» розповів, кому вигідна війна.*ФОТО
Нардеп від ГО «Самопоміч» Семен Семенченко назвав першочергові проблеми з якими, на його думку, варто боротися.

У п'ятницю, 10 липня, в Луцьку відбулась зустріч із командиром батальйону «Донбас», народним депутатом від громадського об’єднання «Самопоміч», Семеном Семенченком. Нардеп розпочав розмову з переліку першочергових завдань, які, на його думку, вимагають негайного вирішення: знищення лісів, корупція, хабарництво.

«Боротьба з корупцією не відбувається, вона імітується в нашій державі. Відтак відповідальність перекидається від прокуратури до СБУ і навпаки», - мовив Семен Семенченко.

Також він розповів про те, що питання реформування армії істотно змінилось за останній час, однак військові злочини по Іловайську і Дебальцево не розслідуються належним чином.

«Війна вигідна тим, хто на ній збагачується і продовжує збагачуватись, і коли йде війна народ не може задавати питань, що ж дійсно уряд робить для вирішення тих чи інших проблем »,- сказав Семен Семенченко.

На його думку, все, що відбувається на Донбасі, – це ніщо інше як інтереси певних фінансово-промислових груп, а майбутнє так званих ДНР і ЛНР може бути таким, як в Ізраїля і Палестини. Семен Семенченко наголосив на тому, що «Самопоміч» буде добиватись від коаліції виконання всіх їхніх обіцянок.

Крім того, активістка луцького представництва ГО «Самопоміч» під проводом Тараса Яковлева Світлана Марковська зауважила, що для більшості громадян важко відрізнити громадську організацію «Самопоміч» від такої ж політичної партії, і запитала, чи буде відбуватися поділ між ГО та політичною партією «Самопоміч» перед виборами. Семен Семенченко зізнався, що раніше таке питання не підіймалося, та наразі воно справді актуальне, тому він внесе пропозицію щодо його розгляду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку командир батальйону «Донбас» розповів, кому вигідна війна.*ФОТО
10 липень, 2015, 15:38