Нові правила нарахування субсидій. ВІДЕО

Нові правила нарахування субсидій. ВІДЕО
До кінця літа українцям знову надійдуть поштою бланки-декларації на оформлення субсидій. Вони майже нічим не відрізнятимуться від старих.

Про це йдеться на сайті ТСН.

Але цього разу не треба буде самому вираховувати свої доходи. Достатньо лише вказати вид – пенсія, зарплата, стипендія, а також назву організації, яка їх нараховує. Органи соціального захисту з'ясують усі деталі самі. Бо нарешті налагодили обмін даними з податківцями та пенсійниками.

Дохід тепер будуть підсумовувати не за цілий рік, а лише за останні три місяці.

Не враховуватимуть у загальний сімейний дохід – зарплату учасників АТО, благодійну допомогу чи одноразові державні виплати.

Тим, кому нові правила будуть вигіднішими, проведуть перерахунок. "Якщо людина побачить, що є можливість для переоформлення субсидії і взяти більш прийнятний для неї термін для врахування її доходів – безумовно, вона може повторно звернутися.

Тим людям, які вже оформили субсидії, ніяких нових оформлень документів не треба буде робити. Тобто їм оформили субсидії на 12 місяців", - розповів міністр соціальної політики Павло Розенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так розкажіть двох кімнатна квартира приписано 5 а мешкаё 2 людини одна людина безробітна друга пенсіонер субсидію нам не дають бо приписано 5 а мешкаё по факту дві людини?
Відповісти
Це все байки на щот субсидії її отримати не реально
Відповісти