Лідер Словаччини закликав ЄС підтримати реформи в Україні.

Лідер Словаччини закликав ЄС підтримати реформи в Україні.
Президент Словаччини Андрій Кіска закликав Європейський Союз підтримати реформи в Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна.

«Країна перебуває у стані війни, а коли знаходишся в стані війни, так важко зосередитися на чомусь іншому. Але це інше – реформи, яких Україна неминуче потребує. Те, що відбулося на Майдані, сталося тому, що українці були незадоволені корупцією, олігархами, і тим, в якому стані була країна. Через Майдан почалися зміни, і тепер завдання Президента Порошенко і прем’єр-міністра Яценюка виправдати ці очікування», – сказав Кіска.

Однак, за його словами, також потрібно, щоб Україну підтримали країни Європейського союзу.

Президент Словаччини зазначив: «Всі реформи, які відбулися у Чехії і Словаччині, часто пов'язані з падінням рівня життя, підвищенням цін, іншими неприємними явищами. Якщо політики не в змозі дати надію і сказати: «Зараз у нас складний період, але якщо ми є, ми можемо бути членами ЄС», їм реформ буде важко пропагувати. На жаль, деякі сигнали ЄС по відношенню до України, не є позитивними».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бля, а де, де вони? Де ті реформи? Пан Кіска хоч сам розуміє...? Розуміє він те, що не робиться ніфігулі, окрім того, що розповідають ось зараз, ось ще трішки...
Відповісти
Причому - оце пдітримання як правило звучить з вуст можновладців так - "дайте нам ще бабла..." а ми й далі не будемо нічого робити. Кармани собі лишень нагодуємо... І зробимо асталавіста бейбі населенню України.
Відповісти