Перестрілка у Мукачево: є поранені. ФОТО.ВІДЕО

Перестрілка у Мукачево: є поранені. ФОТО.ВІДЕО
У суботу, 11 липня, в Мукачево сталася перестрілка, в результаті якої є поранені.

Як повідомляє місцеве видання Мукачево.net, стрілянину влаштували оточення народного депутата Михайла Ланя і люди, які представилися як "Правий сектор".

Близько 12:00 група невідомих, які представилися Правим сектором прибули в Мукачево і зайняли територію комплексу Антарес та колишнього нічного клубу Червоний дракон, що по вулиці Лєрмонтова і належить родині народного депутата Михайла Ланя. Як вдалося згодом дізнатися Mukachevo.net, у оперативних даних правоохоронців значиться близько 17 невідомих на 3-5 автомобілях, які були озброєні та представилися Правим Сектором.

За попередньою інформацією, на території комплексу було поранено охоронця. Інформація про те, що його було вбито на місці, поки не підтверджується офіційно. Також у комплексі, за попередньою інформацією, були розбірки між нападниками та оточенням нардепа.
За попередньою інформацією, представники "Правого сектору" зайняли територію комплексу, а оточення народного депутата Михайла Ланя чинило їм опір. Пізніше на місце події прибули міліція та СБУ.

Близько 13:30 епіцентр розбірок перемістився на виїзд з Мукачева у бік Сваляви на трасі Київ - Чоп. Брутальна перестрілка відбулася поблизу автозаправки на підйомі у бік православного монастиря на Червоній горі. Там розстріляли 2 автомобілі міліції, які згодом зайнялися.


Після фактичних боїв нападники відступили у бік с.Лавки та г.Ловачка, в лісисту місцевість. Траса Київ - Чоп перекрита. У місті оголошено операцію перехоплення, проводиться антитерористична операція із задіянням усіх правоохоронців.

Наразі офіційно медики підтвердили факт 9 поранених. Смертей поки не підтверджують.

Додаткова уточнююча інформація:
Ніяких постів ДАІ чи міліції ніхто не захоплював. Інформація про це, розпосюджена деякими ЗМІ, є фейком. Разом з тим, як вдалося уточнити Mukachevo.net у правоохоронців, на посту ДАІ при в'їзді в Мукачево з боку Ужгорода було зупинено джип з представниками Правого сектора зі зброєю. Їх затримано тимчасово.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
все ужасно. лихие 90 -е возвращаются
Відповісти
цікаво як швидко правоохоронні органи вирішать цю проблему???
Відповісти
Я регочу!
Відповісти
справжня ЄВРОПЕЙСЬКА держава.
Відповісти
сомалі в центрі європи
Відповісти
білі негри із джунглів гейропи...
Відповісти
Все дружно кричали Слава Украине когда жгли коммунистов.
Теперь жрите сами
Відповісти
Теперь как у нас на Донбассе ха-ха-ха
Відповісти
Пашка Данильчук досвід передавав?)))))))
Відповісти
Сейчас понавешают оставшихся распятых мальчиков на парней из ПС. Ну ничего: доллар по 50 позволит прозреть последним сторонникам "жити по новому". Система не ломается сама по себе - только силой: результат в Мукачево.
Відповісти
дочекались майдауни розпочинаються жнива
Відповісти
врадіївка-2
Відповісти
пороху 1 рік залишився
Відповісти
А де друга (на мою думку правдивіша) версія конфлікту? На укрправді доречі вона є. Не вірю я нашим ментам
Відповісти
ПС привели нову владу до влади і самі ж її знімуть. А влада в них як маріонетка на ниточці.Що це за влада що гинуть люди, а вони немічні? Зараз почнуть шукати винних а бандити зі зброєю будуть далі по вулицях тинятись.
Відповісти