СБУ та МВС оприлюднили заяву з приводу стрілянини у Мукачеві. ФОТО. ВІДЕО

СБУ та МВС оприлюднили заяву з приводу стрілянини у Мукачеві. ФОТО. ВІДЕО
Служба безпеки України та Міністерство внутрішніх справ оприлюднили спільну заяву щодо подій у Мукачеві.

Повідомляє СБУ.

Правоохоронці заявили, що готові вжити усіх необхідних заходів для роззброєння та затримання оточених бійців "Правого сектору", яких СБУ та МВС називає "організованим злочинним угрупуванням".

"Ці злочинці вбили одну і поранили чотирьох цивільних осіб. Поранено також шістьох правоохоронців, один з яких перебуває у важкому стані. Пострілами з гранатометів та кулеметів бандити знищили три міліцейські машини", - йдеться у заяві.





СБУ та МВС вимагають від бійців ПС скласти зброю і здатися. Натомість правоохоронці обіцяють, що усіх затриманих буде доставлено спецбортом до Києва для об'єктивного на неупередженого розслідування.

Також в СБУ та МВС розраховують, що народний депутат Дмитро Ярош зробить все, щоб переконати своїх прибічників скласти зброю.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому цей войовничий запал не знайшов свого використання на сході держави ?
Відповісти
на сході ці нелюди - не бандити?
Відповісти
цього ці відморозки були і створені. Під ідеєю націоналізму здійснювати перерозподіл власності, під вигуками- славік україні. При чому вже наступив великий такий пушний славік
Відповісти
Брехливі продажні менти відстоюють і далі можливість кришувати контрабас
Відповісти
Розстріляти наху всіх на місці.
Відповісти
Кришування контробанди іде по всьому кордоні ,як на сході ,так і назаході .
Відповісти
Яка боротьба з корупцією??????? Про що мова??????? Поганця Терещука, який кидав на людей в Луцьку гранати і готовий з беркутом був стріляти з калашів, який кришував теж контрабанду на Волині і т.п., знову у Київ повернули: насміялися з усіх нас.....Яке очищення влади?????? Про що мова....Не ПС бандити, а влада, яка не робить висновків...У людей уриваєтся терпіння...
Відповісти
Чому мовчить влада? Хто керує у державі? В іншій країні вже б давно справжнє АТО провели б і ті з лісу або здались або...!!! Це що робиться? Яка Європа?:) Поки не припинять діяти добровольчо-Ярошевські загони - в Україні ні порядку, ні толку ніякого не буде!!! Якщо цю тему спустять на нівець або почнуть покривати іншими повідомленнями, щоб все забулось - тоді стане зрозуміло де ми живемо і що це все взагалі!!!
Відповісти
Ці загони ПС і були створені і фінансуються Коломойським для безладу в країні, перерозподілу бізнесу і тиску на владу!!! Невже не зрозуміло звідки це все йде, осліпли всі чи що?! Літаком Ярош полетів, ПС під АП, батальон Донбас тисне на керівництво держави... ви не розумієте що і про що??? Ну і люди...
Відповісти
ЄС же дав чітко зрозуміти-поки у вас радикальні організації,далі розмову закінчено.Що буде далі...
Відповісти
Хто давав право правому сектору возити та застосовувати зброю!Якщо сентименти кришують зловіть і притягнути згідно закону!Ніхто не забереш право активно та цивільно боротися з корупцією, але коли гинуть люди це просто в голові невкладається!Самі ПС хочу возити контрабас і контролювати канали!Проти якої корупції вони боряться!Це тільки відмазки перед людьми.Діяти потрібно жорстко і припиняти існування "узаконеної" організованої злочинного формування і Яроша за ними!
Відповісти
пси пер ниж щось брехати показали б хоч раз затриману контрабанду
Відповісти
Останні новини
СБУ та МВС оприлюднили заяву з приводу стрілянини у Мукачеві. ФОТО. ВІДЕО
12 липень, 2015, 05:00