Бійці ДУК ПС «Волинь» готові до бою

Бійці ДУК ПС «Волинь» готові до бою
Добровольці 3-го ЗБАТ ДУК ПС «Волинь» оприлюднили офіційне зверненняз приводу подій у Мукачевому.

«На сьогоднішній день ми бачимо бездіяльність гаранта конституції, бездіяльність структур УМВС щодо боротьби із корупцією, контрабандою і зловживанням службовим положенням в органах влади.

Через не державницький підхід до господарювання в країні, українська влада загнала нас в боргову кредитну яму, вихід з якої можливий тільки при реалізації рішучих та дієвих реформ. На бездієві експерименти та помилки часу у нас немає. Те, що нам обіцяє президент зробити завтра, треба було зробити ще вчора.

Владні структури замість того, щоб в постреволюційний період розпочати ефективну боротьбу із всіма злочинними діями попередньої влади взяла їх під своє крило. Що й стало наслідком останніх подій в Україні. Корумпованим і ожирілим чиновниками не хочеться бачити на своєму шляху справжніх патріотів та ідейних активістів, які пам`ятаючи кров Майдану, каліцтво та загибель побратимів на війні, намагаються вернути державу в конституційне русло.

Ми, добровольці 3-го Запасного Батальйону Добровольчого Українського Корпусу Правого Сектору «Волинь», звертаємося до всіх чиновників та працівників силових структур, які ще не повністю прогнили в діючій системі, реально оцінити ситуацію в державі та адекватно реагувати на незаконні дії як перевертнів в погонах так і кримінальних елементів, проявляти жорсткі заходи до локалізації корупційних схем та зловживання службовим положенням в усіх гілках провладних структур.

Саме через продажність органів виконавчої влади і жагою до легких статків стали наслідком дії патріотів на Закарпатті. Міліція і кримінальні угрупування стали одним мафіозним кланом, який через безкарність дозволяє собі діяти поза межами конституції.
Всі бойові підрозділи ДУК ПС Волині перебувають у повній бойовій готовності та чекають наказу щодо логічної реакції на події в Мукачево. Люди обурені заявами і брехнею міністра УМВС, який цинічно назвав патріотів «бандитами». Хлопці з ПС Закарпаття є нашими бойовими побратимами, які з перших днів війни на Сході держави довели свою самовідданість, жертовність та любов до України.

Отже, якщо ви не хочете побачити обурення суспільства, внаслідок якого може пролитися кров на теренах Волині, прийміть до уваги наше звернення».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дук, пс, волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 45
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопці!бережи вас Боже!ця нечисть вже достала
Відповісти
А хто тут нечисть? Чи краще так: хто з них більша нечисть? З моменту появи ПС було зрозуміло, що це креатура російської ФСБ. І задумано, треба сказати, досить толково: на тлі всегального національного піднесення з'являються такі собі браві ура-патріоти, які ніби нікого і нічого не бояться , і для яких Україна понад усе.На це попалося чимало иолодих людей, які по-справжньому хотіли боротися за Україну,але з багатьох причин не розуміли, як це робити. А тут такий приклад! Насправді, кожне слово і тим паче кожна дія цього угрупування викликають справжню радість у душі Путіна і в Росії в цілому. Якби наша СБУ так діяла в Росії, то Росія вже б давно розвалилася.
Відповісти
Завітайте на Ягодинську митницю, бо там правлять люди Януковича - Калєтніка!!!
Відповісти
Вас всіх треба ростріляти....!
Відповісти
радість російської пропаганди
Відповісти
краще за Україну переживай, а не за думку росіян
Відповісти
мудакі
Відповісти
Віктор Неборак, "Королева дебілів".

"Ти йдеш одна між лілій,
сорочки но сиш білі,
малюєш очі деревам,
ти королева дебілів,

коли заходиш у храми за ними - валяться брами,
вони шкребуть пазурами, дебіли на ве сіллі,
ти королева дебілів,

температура плюс сорок,
не приведи мій Боже в її гаряче ложе,
спадає в душі морок,
густе вино гаряче,
а королева плаче над рилом по ро сячим,
ти королева де білів,

ти дика королева,
танцюємо в по вітрі,
Я МОЖУ ПО-ВТО-РИТИ - ти королева дебілів".
Відповісти
Так що відбувається?
Відповісти
А відбувається те, що у держави є законні силові структури МВС, СБУ, ЗСУ, Нацгвардія..., а хто такі той ПС - ось тут питання?! Озброєні люди які роблять те що їм заманеться, розводять анархію без суду і слідства, вільно ходять зі зброєю по всій Україні і несуть загрозу суспільству! Чергова тема для російських ЗМІ, Європа нехай подивиться з ким мати справу, ну і нехай взагалі кинуть Україну у прірву - от що це таке!!!
Відповісти
а ти в українському суді був розумник ті теж роблять що заманеться даже гірше
Відповісти
хіба для цього Яроша і інших патріотів в раду вибирали? Щоб їхні люди зі зброєю по Україні бігали? чи може правові методи спочатку використати?
Відповісти
Ви вже єрємєєва вибрали,недоумки, рот за Яроша закрий!!!
Відповісти
вже бойові кросівки взув?
Відповісти
А не забагато ви берете на себе?! Хто даэ право гуляти по м¡сту з¡ зброэю?! Маэте факти корупц¡¡, розкаж¡ть вс¡м!!!! В мукачево бандити!!! Даже якщо ¡ мали благ¡ ц¡л¡, то палку перегнули ¡ стали такими ж як ¡ конрабандисти, тобто бандитами!!!
Відповісти
курите, шановний? Нехіло Вас вставило)))
Відповісти
Підтримую. Хай би Ярош і т.д. розказав про виявлені факти у Верховній раді, зібрали б журналістів, громадськість. Але ж ні треба розбоєм віджать дуже прибильний хоча і незаконний бізнес
Відповісти
А не забагато ви берете на себе?! Хто даэ право гуляти по м¡сту з¡ зброэю?! Маэте факти корупц¡¡, розкаж¡ть вс¡м!!!! В мукачево бандити!!! Даже якщо ¡ мали благ¡ ц¡л¡, то палку перегнули ¡ стали такими ж як ¡ конрабандисти, тобто бандитами!!!
Відповісти
Цей піжонський правий сектор давно вже пора розігнати
Відповісти
Все просто - правий сектор хоче отримати свійшматик пирогавід контрабанди на Закарпатті. А всі ці балачки про "справжніх патріотів, які борються проти Корупції" - для окозамилювання!!!! ПС - це озброєні покидькі, яких теперішня влада використовує, поки їй це вигідно і поки вони не переступають певну межу. В цьому випадку - переступили, а тому підлягають знищенню....
Відповісти
Уроди...по кому стріляли по мєнтах які свою роботу виконували!а хто стріляв???хто???бандюки!!!яким пофіг по кому шмаляти.з тгго стакового кулемета куля за 3-4 км насмерть вкладе і ствну в будинку пробє.а воно сука шмаляє з нього.та 5акрити той ліс і покласти всі х там нахер.щоб інші нерипались!!!
Відповісти
і бандити за сутністю не можуть консолідувати суспільство.
Відповісти
Лималь сидить і боїться щоб і його не відсунули від корита. Герой знайшовся!!!
Відповісти
Сколько же вас... с радостью готовых обнять ментовской сапог. Ну нечего - скоро зима, посмотрим как вы запоете про "законну владу" когда получите первые расчётки за коммуналку.
Відповісти
підіть і отримайте землю в держкомземі , там пошлють...., а "своїм" знаходиться.
Відповісти
хто кришує Бурштин,контрабанду,ліс,...!!!!Правий СЕКТОР!!! а ще борці за корупцію !!!Видно в мукачево не схотіли ділитися з правосеками!!!!!
Відповісти
Почніть з маленького поясніть власнику Луцького ринку
Горгуту та Ковельського ринку Сороці хто в хаті господар.Хоча можливо якось незручно - велика політика.Приберіть цю мерзоту.
Відповісти
Тут на Волині впало два нечійні літачки з контробандними цигарками можливо вони теж із АТО.
Відповісти
Хлопці а чого ви не перекриваєте видобуток бурштину? бо вас пустили в тему?
чи ті самі цигарки на Ягодині?
А як на рахунок підпільним цеху з алкоголем за Луцьком,власник якого не захотів давати мзду і ви захотіли правосуддя...
Ви зараз лізете у всі можливі нелегальні схеми, не те що ви кращі чи гірші за них, але це сране прикриття під патріотизм...
2 батальйона воює, 18 тренуються? Вас влада кине як пацанів, і будуть праві, або боріться з корупцією або об'єднуйтесь з владою, як пропонував порох, і вас допустять до корита без таких от конфліктів.
Відповісти
ви і тільки ви можете змінити рідну землю, стріляйте цих псів хунти, нехай знають правда за нами. Ми вас підтримуємо. Народ України
Відповісти
торнадо вже розповіло
Відповісти
ну барани, шо ж ви робите? вам лди останні копійки віддають на пожертви, а ви передєлом кримінального бізнесу займаєтесь... вам ще кришування бурштину аукнеться!!
Відповісти
звертаюсь до пс розкажіть моі ви пухнасті правдолюби якого хера ви з самообороною стрілялись на бурштинових копальнях. що також хотіли запобігти незаконому видобутку бурштину чи долю захотіли?Хватить баламатути мирний народ за вами ніхто вже не піде.Вас смердить слухати і дивитись на вас смердить
Відповісти
да вас перших нада пересадити ...
Відповісти
Які це патріоти Правий сектор? Бандити які влаштували стрілянину, захопили хлопчика в заручники! Ще й залякують що може ще пролитись кров! Цікаво за який кошт живуть ПС?
Відповісти
Бандюки!
Відповісти
не смешите людей
Відповісти
Правосеки ......їх треба було ще в січні 2014 стріляти
Відповісти
майдауни починають розуміти для чого був здійснений переворот. Бабло, бабло і ще раз бабло. А ви барани готуйтесь до могилізації і стрибайте, це допоможе-100 %)))
Відповісти
ПС з Автомайданом?сьогодни по мисту зи зброею ходили. Цикаво куда дивиться милиция? А ну да забув вона ж в вас трофейна...хоча корпус рахуеться запасним...
Відповісти
Хотіла б з одним-єдиним проханням звернутись до ПС Волині та його "керівника"! Скажіть, будь ласка, чому на Волині такі... "люди",як ви керуєте та зливаєте норм. людей у тому ж ПС??? Що це за реклама розміщена Вами на всіх місцевих білбордах про набирання хлопців віком від 14 років??? Для чого??? Щоб наркоту поширювати по місту??? Ви погляньте на що Ви перетворились! Ярошу Вас розігнати треба,щоб Ви по тюрмах сиділи за всі свої минулі "ділішкі", а не керували патріотичним об'єднанням!!!
Відповісти
Банду геть! Геть злочинну владу! Геть Вальцмана, Кролика, Авакяна і жидів-олігархів! Всі на Майдан! Даєш революцію! Ярош наш гетьман! Яроша в президенти! Ярош прийде - порядок наведе! Всі на Майдан! Знову прийшов час палити покришки! Наш час прийшов! Ми переможемо! Слава Україні! Героям слава! Слава нації! Смерть ворогам!
Відповісти
Ви сліпі зайдіть на сайт НТВ РЕНТВ ПЕРВИЙ Мукаченські націоналісти на город перші напали!
Відповісти
що нашу дебільну владу тільки автоматами і розстріляти треба, бо на Майдані загинули ні за що. А як не стріляти ПС? Куди не піди - брехливі менти, суки-чиновники, корупція, таможні-хапуги. В дупу їх цілувати? На хрена тоді Майдан треба був, щоб нічого не змінилося???????????????
Відповісти
Останні новини
Бійці ДУК ПС «Волинь» готові до бою
12 липень, 2015, 15:25