В районі Мукачевого ОБСЄ зафіксувала підвищені заходи безпеки і військову техніку

В районі Мукачевого ОБСЄ зафіксувала підвищені заходи безпеки і військову техніку
Представники ОБСЄ відзначають підвищені заходи безпеки на дорогах в районі Мукачевого. Про це йдеться в звіті СММ ОБСЄ, оприлюдненім сьогодні 13 липня.

Повідомляє "Українська правда".

"На своєму шляху до Мукачевого, СММ спостерігала підвищені заходи безпеки, у тому числі кілька контрольно-пропускних пунктів міліції", - наголошується в звіті.

На одному з КПП СMM побачила СБУ на десяти броньованих мікроавтобусах і двох мікроавтобусах. Однак саме місце події заблоковано правоохоронними органами з міркувань безпеки.

Також в 120 км на північний схід від Мукачевого спостерігачі ОБСЄ помітили конвой ВСУ, що прямував в Мукачево, який складався з 11 БТР, 2 вантажівок з солдатами і одного бензовоза.

Представники місії зустрілися з мером Мукачевого, заступником мера, і представником поліції. За словами співрозмовників, цільова група з Києва, що складається з СБУ, Національної гвардії та Генпрокуратури, була відповідальною за проведення операції після інциденту. За їх словами, інші члени Правого сектора, що беруть участь в інциденті, сховалися в лісі.

Крім цього представники ОБСЄ зустрілися з директором лікарні Мукачева та двома його заступниками, які повідомили, що людина з вогнепальним пораненням в голову, яка була доставлена в лікарню 11 липня, досі перебуває у критичному стані.

"За їх словами, в той же день п'ять поранених цивільних осіб і п'ять поліцейських були госпіталізовані. 12 липня міліція принесла до лікарні один труп, і СБУ принесли двох серйозно поранених. Вони сказали, що три цивільні особи і троє поліцейських, які надійшли напередодні, були виписані сьогодні", - йдеться у звіті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.