Протести "Правого сектору" охопили українські міста і перекинулися за океан. ВІДЕО

Протести "Правого сектору" охопили українські міста і перекинулися за океан. ВІДЕО
Активісти "Правого сектору" розпочинають акції протесту у різних містах України. До пікетів закликав лідер організації Дмитро Ярош, розповсюдивши зранку офіційну заяву ПС. Організація вимагає заарештувати причетних до трагедії у Мукачевому, а також звільнити керівників силовиків.

Повідомляє ТСН.

11 липня ввечері протест почався у Києві під Адміністрацією президента. На Банковій збирались близько сотні осіб.

12 липня зранку акцію протесту під облдержадміністрацією анонсували у харківському відділенні "Правого сектору" і закликали містян вийти на площу Свободи.

Безстроковий протест почали під стінами Львівської та Запорізької ОДА. Причому активісти "Правого сектору" не виключають, що винними можуть виявитись і їхні побратими. Головне для них, стверджують, - справедливе розслідування.



У Дніпропетровську "Правий сектор" пікетує обласне управління міліції. Активісти встановили під будівлею намет. Пікетування починається і в Одесі. Станом на 12:30 до будівлі обласного управління внутрішніх справ на Єврейській вулиці прийшли близько сотні активістів і встановлюють колонки.

У Черкасах пікетувальники з "Правого сектору" збираються на Соборній площі біля будівлі Черкаської облдержадміністрації.

У Хмельницькому пікет відбувається під будівлею обласної міліції. Причому місцеві правоохоронці висловлюють готовність до діалогу. Окрім ПС до пікету долучились представники інших організацій.

Сумське відділення "Правого сектору" пікетує обласне управління МВС. До учасників пікету вийшов начальник УМВС Анатолій Ричкаль і запросив кількох активістів до себе в кабінет, в тому числі керівника облорганізації "ПС" Віталія Ляшка. Вийшовши з міліції, ініціативна група повідомила, що передала начальникові УМВС свої вимоги, серед яких – арешт народного депутата Михайла Ланьо, який, на їхню думку, причетний до контрабанди на Закарпатті, і лідера руху "Український вибір" Віктора Медведчука, відставка міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, а також відставка й покарання співробітників і керівництва УМВС Закарпатської області, які, на їхню думку, покривають контрабанду, пише УНІАН.

У Чернівцях близько 20 активістів та прихильників. "Правого сектора" проводять акцію протесту на Центральній площі – винесли шини.

"Правий сектор" підтримують окремі представники громадських організацій, козацьких організацій та волонтери ", - повідомляє "Канал 112".

У прифронтовому Маріуполі пікетувальники від "Правого сектору" зібрались біля будівлі райвідділу міліції. Загалом близько 70 бійців і активістів.

Тим часом з'явилися фото, як протести активістів ПС проходять у Києві, Одесі, Маріуполі, Хмельницькому та Житомирі.

У Івано-Франківську активісти пікетують облдержадміністрацію, у Рівному та Тернополі мітингувальники вийшли до обласних управлінь МВС.

У Херсоні представники "Правого сектору" зібрались біля пам'ятнику Небесній сотні. У Полтаві та Краматорську – пікетують облдержадміністрації.

Всі акції на даний момент не чисельні – максимум близько сотні осіб.

Сьогодні стало відомо, що "Правий сектор" мітингує навіть в Канаді. Нагадаємо, у Мукачеві в результаті перестрілки троє людей загинули і 9 постраждали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От і знайшли спосіб, як на Заході заворуху зробити. Ше трохи і треба буде пакувати речі за бугор!
Відповісти
За скільки Палиці продались, журналюгі??
Відповісти
Ще досі нікому не зрозуміло, що підконтрольний Коломойському ПС давить на людей Еремеєва? Це сліпцем треба бути, щоб цього не помічати, як і весь розподіл в Україні між бандитськими формуваннями і олігархатом! Розуйте очі!!!
Відповісти
А суспільство розвели як кошенят!:) "У Мукачевому бійці Правого сектора, ймовірно, зникли, заявив в ефірі телеканалу "24" губернатор Закарпаття Василь Губаль."
Немає тепер роботи ні для міліції ні для прокуратури, немає винуватців, призвищ...!:) А ПС вчергове показали, що Президент, силовики - ніхто!:) Ха-ха... Тепер ті наради в РНБО до одного місця :)
Відповісти
Пеця наш президент !!! він знає як витягнути країну з кризи, він все для цього робить, а любий протест це розбірки між кланами , а ще гірше організовані московською агентурою, вийдем на мітинг за Пецю!!!!
Відповісти