У Любомлі водій змусив безбілетних пасажирів... стати на коліна

У Любомлі водій змусив безбілетних пасажирів... стати на коліна
У соцмережах розповідають про випадок, який трапився у неділю, 12 липня, на трасі Київ-Ягодин, при виїзді з м. Любомль, і називають його шокуючим.

Про це пише Вісник+К.

Водій автобуса змусив безбілетних пасажирів, які заплатили за проїзд йому в кишеню, стати на коліна, аби їх не було видно.

«Водій автобуса з номерними знаками АС 4177 АО, по маршруту «турбаза Світязь-Львів» після того, як на автостанції м. Любомль пасажири з білетами зайняли свої місця, заповнив прохід між сидіннями автобуса пасажирами без білетів. При наближені до стаціонарного посту ДАІ, який розміщений вже на автодорозі Київ-Ягодин, перед поворотом на Володимир-Волинський, водій змусив пасажирів зашторити вікна та пасажирів без білетів стати на коліна, щоб їх не було видно через вікна працівникам ДАІ, що знаходились на посту. І тільки один з пасажирів заперечив рабській поведінці людей, що підкорились водію!

Стоячи на колінах, люди проводять в останню путь героїв України, які віддали життя за них, а не перед хабарниками-ментами. Фото зроблено у м. Володимир-Волинську. На посадочній платформі історія повторилась в іншій інтерпретації. Працівник автостанції за відсутності водія, який поніс маршрутний лист у касу, контролювала посадку пасажирів з білетами, до приходу водія. Після чого водій розрахувавшись з "посадочною" кількома гривнями, знову посадив «стоячих» пасажирів, з яких сам зібрав гроші.

Заплативши за білет, пасажир тим самим укладає договір із надавачем послуги по його перевезенню, а не вступає у зговір з правопорушником - водієм. Безбілетних пасажирів водій використав ганебним чином зі своєю метою», - пишуть у Фейсбуці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Думав, що вiн iх так зачмарив за те, що не захтiли платити.
А вiн iх подоброму попросив не пiдставляти перед ментами.
Відповісти
"стоячі" пасажири сідають в автобус де нема сидячих місць????Чекайте наступного!!!Самі погоджуються погано їхати ніж добре йти, а потім обурюються, що прийшлося викручуватися!
Відповісти
оце так новина...журналісти вибачте на слові, але вам що реально нех** що робити???
Відповісти
Де тут журналісти?
Відповісти
да зараз кругом ті барани)
Відповісти
Краще сказати: навпочіпки!
Відповісти
Героїв потрібно знати в лице! Шановний автор підпішіться, будь ласка, під статтею. Дуже хочу знати хто пише у Вас такі шедеври.
Відповісти
пише або ж репостить
Відповісти
Водій, що силою затягав їх в автобус? Самі ж перлись знаючи, що будуть їхати, так би мовити "нелегально", а тепер ще й пищать з цього приводу, ну й гнилий же народ.
Відповісти
зауважено - не на коліна, а навпочіпки. і ці "стоячі" відразу знають, що будуть стояти, але ж і наступний автобус дві години чекати не хочеться. і, буває, що водій відмовляється брати, так пасажири слізно просять, бо доїхати треба швидше.
Відповісти
треба було по магнітолі запис літургії вмикнути
і кадило запалити
Відповісти
Просто хай би пустили більше автобусів по напрямку Світязь-Львів на сезон, а то задрало! Не можна нормально до Львова з Нововолинська доїхати - майже всі автобуси прохідні і всі битком (квиток в касі продається "місце: вільне"). Як добре їздити потягами!)
Відповісти
Всі, хто з певних причин захищають водія - це позиція людини "щирого українця", тобто "моя хата зкраю я нічого не знаю", так люди згоджуються навіть стояти щоб їхати, їхати до доми або по інших причинах, і це не дає комусь із нас говорити що водій молодець - це пасажири такі погані. Поставте себе на місце людини, яка заплатила за проїзд кошти згодившись їхати стоячи, аби можливо скоріше приїхати до своєї сімї і вам запропонували пригінатись, ховатись ніби ви злочинець, щоб той же водій не отримав штраф. Перше ніж щось писати про людей ставте себе у ситуацію про яку читаєте або чуєте, а вже тоді робіть висновки, добродії.
Відповісти
Якщо в мене не могло бути змоги купити квиток і водій попросив би мене пригнутись перед постом, відповідь була б проста - іди на...
Відповісти
требуло сказати іди на ***
Відповісти
Останні новини
У Любомлі водій змусив безбілетних пасажирів... стати на коліна
13 липень, 2015, 10:52