До Луцька приїде пересувна фотовиставка

До Луцька приїде пересувна фотовиставка
14 липня 2015 року о 14:00 на 3 поверсі Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки відбудеться відкриття всеукраїнської фотовиставки «Благодійність крізь призму об'єктива-2015».

Про це повідомляє Слово Волині.

Основна мета проекту – згуртувати українське суспільство довкола теми благодійності, а також привернути увагу мешканців різних регіонів до актуальних соціальних проблем.

Проект є всеукраїнським та реалізовується вже протягом 3 років. Минулого року пересувна фотовиставка «Благодійність крізь призму об'єктива» побувала в Києві, Кривому Розі, Сокалі, Херсоні, Івано-Франківську, Умані, Львові, Ужгороді, Чернівцях, де світлини змогли побачити понад 30 тисяч осіб.

Але найголовніше – виставка запалила вогники тепла та співпереживання в багатьох серцях дорослих і дітей. Вона надихнула, примусила замислитися, спонукала до добрих справ і проявила найкращі якості в душах людей. А це – найбажаніший результат.

На виставці в Луцьку будуть представлені фотороботи професійних фотографів та аматорів з усієї України разом із історіями про допомогу. Крім того, до заходу долучаться із власними історіями успіху керівники локальних волинських фотопроектів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це бомба головне не здуріти
Відповісти