Володимир-Волинський прийматиме гостей на День міста

Володимир-Волинський прийматиме гостей на День міста
26-го липня своє День народження святкуватиме древній Ладомир – Володимир-Волинський. Разом із Днем міста відзначатиметься і 1000-ліття із дня смерті князя Володимира Великого.

Про це пише БУГ.

Наразі від імені громади міста запрошення на свято розсилають міським головам українських міст та очільникам польських міст, зокрема Грубешова.

“Цього дня древній Володимир зустрічатиме гостей та друзів, історичну минувшину та сьогодення міста відобразить театралізоване дійство «Володимирський узвіз», діти та молодь матимуть змогу узяти участь в цікавих розвагах та конкурсах, «Володимирські висоти» підкорятимуть спортсмени у турнірі зі стрибків у висоту, зі своїми улюбленцями з’їдуться на виставку мисливських собак учасники з нашої та сусідніх областей, а велопробіг прикрасить вулиці міста різнобарвним вишиваним вбранням його учасників”, – сказано у запрошенні, яке розсилає на даний момент міська рада Володимира-Волинського.

Нагадаємо, що цьогоріч День міста пройде разом із відзначенням тисячоліття із дня смерті князя Володимира Великого. Вже на даний момент у місті проходять виставки у бібліотеках, практичні конференції, приурочені річниці. Окрім того, працює оргкомітет, засідання якого проходять раптом не щодня.

Як розповіла радник міського голови Юлія Пашкова, свято проходитиме усього один день і не буде гучним та помпезним. Деталі проведення та програма святкування – офіційно ще не оприлюднена.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...і навішають гостям локшини про досягнення міста під керівництвом Петра Даниловича!
Відповісти
і його нової радниці-регіоналки.
Відповісти
Подивіться на фото розміщене пад назвою статті.Воно не випадково.Натяк хороший. Кафешка мерового синка" Пузата хата" у збитках після свята не залишиться.Пора вже "лєксуса" міняти, той застарілий..
Відповісти
Останні новини
Володимир-Волинський прийматиме гостей на День міста
13 липень, 2015, 21:00