Американці презентували звіт «Війна Путіна проти України»

Американці презентували звіт «Війна Путіна проти України»
Звіт Атлантичної ради США презентували в комітетах Верховної Ради. Документ отримав назву "Ховаються у всіх на очах. Війна Путіна проти України".

Повідомляє ТСН.

У звіті зібрані незаперечні докази присутності російських збройних сил на території України.

Колишній посол США в Україні Джон Гербст каже, що російська пропаганда називає війну в Україні "громадянською". Насправді ж конфлікт штучно створений Кремлем – зброю постачають із Росії, воюють також російські найманці.

Інформацію збирали, користуючись відкритими джерелами – соціальними мережами, де розміщені фото військових російської армії, їхнє переміщення, постачання техніки на Донбас.

"Ці матеріали чітко доводять те, що Кремль постачає зброю та фінансує війну на Сході України, що там присутні російські солдати, тисячі російських військових. До цієї операції залучений Генштаб Російської Федерації. Ті, хто не хоче це бачити, може відслідкувати це у нашому звіті, перевірити в Інтернеті та соціальних мережах", - ідеться в тексті документу.

Звіт уже презентували в Європарламенті та Берліні, планують повезти до Франції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На рівні ООН необхідно прийняти рішення, що в разі появи в будь-якій точці військовослужбовців без розпізнавальних знаків, або з такими, що вводять в оману, ЗС ООН негайно прилітають туди та нейтралізують останніх. В такому випадку ні в кого не з"явиться бажання скористатись путінським ноу-хау...
Відповісти
Чи є на земній кулі точка, куди б нахабні американці не пхали свого засмарканого носа? Добралися і до України з своєю зас.... "демократією". Принесли американські цінності. Гнати їх з країни сра..... мітлою і жити власним розумом.
Відповісти
Останні новини
Американці презентували звіт «Війна Путіна проти України»
14 липень, 2015, 03:30