Фотовиставка: Роман Поліщук

Фотовиставка: Роман Поліщук
Фотовиставка Романа Поліщука, який вважає, що окрім таланту, безцінним для фотографа є досвід.

Цікавитися фотографією почав ще з шкільного віку. Навчався в художній школі, яка мені дуже допомогла і підштовхнула до фотографії.

Випадково у 2000 році потрапив до моїх рук журнал "Фото і відео". Мені дуже сподобались фотографії і захотілось стати фотографом. Пригадую, як колись вирізував картинки із журналу.

Перша фотозйомка була в училищі, на фотопланері. Це була природа, осінь.

Кожна фотографія має свій колорит і свою атмосферу. Не можна порівнювати кольорові чи чорно-білі фото. Фотограф сам дивиться, як краще знімати, у кольорі чи ні. Я надаю перевагу кольору.

Переглядаю різноманітні фото-журнали, цікавлюся роботами світових фотографів. Звісно ж шукаю новинки в інтернеті, а також кохана людина надихає на нові творіння.

Найбільше запам'ятовуються весілля, де ти карбуєш моменти, емоції наречених. Це згадка для молодят на все життя. Десь через 10 років їхні діти будуть переглядати весільний фотоальбом. Весілля - незабутні враження як для фотографа, так і для молодят.

Надаю перевагу фотозйомкам на природі, де головне джерело - світло, яке саме малює картинку.

Щоб людина почувала себе впевнено, то потрібно спілкуватись з нею. Тоді вона буде довіряти вам як професіоналу своєї справи. Фотограф водночас і психолог, адже спілкуючись, уже бачиш людину.

Якщо немає таланту, то може і нічого не вийти. Потрібно себе кожний день мотивувати, працювати над собою, вдосконалюватись і набиратись досвіду. Адже у наш час досвід безцінний.

Так як техніка не стоїть на місці, постійно рухається вперед, то і фотографія удосконалюється. Рух - це життя. У фотографії є своє життя і цінність.

Хтось народжується талановитим, а хтось розвиває свій талант. Одного таланту мало, потрібно багато працювати, поставити мету і прагнути її досягти.

Хороший фотограф це і талант, і набутий професіоналізм, але це все приходить з досвідом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у Вас гарно виходить фотографувати природу та дітей у невимушеній обстановці. а постановочні фото - ще вчитись і вчитись. не забувайте про композицію і не робіть непотрібних діагоналей у кадрі
Відповісти
вірно сказано...
Відповісти
Гарні фото, хоч менше весільних.
Відповісти
Моя донька в 15 робить гарніші і цікавіші фото. А тут ще треба вчитись і вчитись
Відповісти
Бо це робить ВАША! донька. А фото непогані.
Відповісти
Після переглянутих робіт Ірини Ільчук немає тут на що дивитись. Сорі...
Відповісти