Щоб пустили в Росію, чоловік підробив паспорт

Щоб пустили в Росію, чоловік підробив паспорт
Прикордонники Луцького загону затримали чоловіка, який намагався виїхати із України за підробленим паспортним документом.

Під час оформлення мікроавтобусу з пасажирами інспектор прикордонного контролю виявив ознаки підробки паспорту одного з подорожуючих. В ньому були переклеєні фотокартки, - пише «Закарпаття онлайн».

З пояснень затриманого 34-річного мешканця міста Виноградів Закарпатської області стало відомо, що у зв'язку із забороною в’їзду на територію РФ самостійно підробив цей документ для перетину кордону, який запозичив у свого далекого родича. Крім цього, після перевірки охоронцями кордону відповідних баз даних з’ясувалась і ще одна причина підробки паспорта – затриманий перебував у розшуку в Україні по підозрі у вчиненні злочину передбаченого ст. 199 КК України (підробка грошей).

Крім адміністративної відповідальності за незаконне перетинання державного кордону України, громадянина очікує і кримінальна відповідальність за використання завідомо підробленого паспортного документа. Наразі його передали співробітникам МВС, повідомляють у Держприкордонслужбі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Щоб пустили в Росію, чоловік підробив паспорт
14 липень, 2015, 11:29