Під час арт-хакатону у Луцьку буде три тематичних виставки. АФІШІ

Під час арт-хакатону у Луцьку буде три тематичних виставки. АФІШІ
Під час арт-хакатону "Університет міста", що відбудеться у Луцьку 17-18 липня, у центрі міста відкриють декілька тематичних виставок.

Відкриття виставки луцького історика, фотогорафа, журналіста Олександра Котиса - 17 липня о 19:00 у кав'ярні КОФЕЇН, що знаходиться за адресою вул. Винниченка, 8.

Того ж дня лучанам презентують виставку гостя міста з Житомира Віталія Талька під назвою А4. Віталій - художник-ілюстратор. Графік- сюрреаліст. Засновник артпростору в Житомирі ТБДЩ!, засновник артпростору “Кавоманія” та “Кавоманія на Бердичівській”, організатор щорічного фестивалю графіті в Житомирі " ТБДЩ! графіті фест".

18 липня в центрі Луцька в кав’ярні “Виноград” відкриють виставку ”Ізометрія” ще одного нелучанина - одесита Максима з творичим псевдонімом ТікТак. Молодий одеський графіті-художник, графічний дизайнер, типограф, працює в напрямку діджитал арт, розробив власну технологію ізометричної криптографії шрифтів.

Нагадаємо, арт-хакатон “Університет міста” відбувається у Луцьку вперше та спрямований на залучення громади до змін у міському просторі.

Під час події, що триватиме 2 дні, 17 та 18 липня, гості, спікери та учасники візьмуть участь у бесідах з людьми, які вже успішно реалізовували проекти міського простору, а також зможуть взяти участь як учасники та команди у хакатоні безпосередньо - розробити та представити проект для міського простору Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.