На Волині група злодіїв зливала пальне з вантажівок

На Волині група злодіїв зливала пальне з вантажівок
Міліціонери задокументували вісім фактів крадіжок. Сума завданих зловмисниками збитків становить більше 24000 гривень.

У ході супроводу кримінального провадження четверо з п’яти крадіїв затримали безпосередньо з викраденими речами - повідомили у Ковельському МВ УМВС України у Волинській області.

Правоохоронці з’ясували: крадіжки хлопці здійснювали вночі або під ранок. Злодії обирали великогабаритні машини, які зупинялися на автостоянках або заправках. В основному правопорушники зливали дизпаливо та викрадали інструменти, які знаходилися у багажних відсіках.

– У результаті проведених заходів оперативники встановили зловмисників. Це – п’ятеро місцевих мешканців: від 16-ти до 28-ми років. Двоє із них уже мали судимість за скоєння майнових злочинів. Найстаршому ковельчанину судом обрано міру запобіжного заходу - арешт, іншим - домашній арешт та особисте зобов’язання, – розповів начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван Тусь.

Слідчим відділенням відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Частину викрадених речей працівники міліції вилучили. За вчинені правопорушення молодикам загрожує до шести років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині група злодіїв зливала пальне з вантажівок
14 липень, 2015, 15:54