Бійцю Правого сектору з Мукачево висунуто підозру в організації терористичного угруповання. ВІДЕО

Бійцю Правого сектору з Мукачево висунуто підозру в організації терористичного угруповання. ВІДЕО
Перебування двох із чотирьох затриманих учасників стрілянини в Мукачево у столичному слідчому ізоляторі СБУ не підтверджується офіційно. Втім, спростувань відповідальні особи також не надають.

Повідомляє ТСН.

"До вирішення питання про обрання запобіжного заходу я не зможу сказати деталей", - наголосив заступник керівника управління ГПУ Володимир Гаврилюк.

Про місцезнаходження затриманих свідчить прес-секретар "Правого сектору" Артем Скоропадський та адвокат одного з бійців. Хто саме опинився за ґратами – також не називається.

Юрист тільки повідомила, що зі слів її клієнта, психологічного чи фізичного тиску до нього не застосовується. Відбувають слідчі дії, в межах яких затриманому оголошено підозру в організації злочинного угруповання, котре мало на меті здійснити теракт.

11 липня у Мукачево Закарпатської області пролунала стрілянина. Учасниками перестрілки поблизу спортивно-оздоровчого комплексу "Антарес", який належить народному депутату Михайлу Ланьо, стали представники "Правого сектору" і міліція. Сторони звинувачують одна одну в "кришуванні" контрабанди в регіоні.

За останньою інформацією, внаслідок інциденту одна людина загинула, близько десяти отримали поранення.

У неділю, 12 липня, представники "Правого сектору" вийшли з протестами до стін органів місцевої влади у низці обласних центрів. Вони вимагають відставки міністра МВС Арсена Авакова і проведення незаангажованого розслідування інциденту.

Пошук нападників, яким після перестрілки вдалось втекти в гори, продовжується досі. Озброєних молодиків бачили у кількох населених пунктах поблизу Мукачевого. У понеділок, 13 липня, співробітники СБУ заявили про затримання двох бійців "Правого сектору". Провідник партії Дмитро Ярош також підтвердив цю інформацію. Він пояснив, що зброя потрібна задля безпеки. "Бійці використали зброю тільки тому, що організували на кордоні блокаду контрабандних потоків, та отримували погрози від місцевої мафії", - зазначив Ярош. Кореспондент ТСН Алла Хоцянівська


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вже мутять
Відповісти
Дехто всерйоз не сприйняв досягнення революції гідності і ось - наслідки...
Відповісти
Останні новини
Бійцю Правого сектору з Мукачево висунуто підозру в організації терористичного угруповання. ВІДЕО
15 липень, 2015, 01:23