Ребров прокоментував результат матчу за Суперкубок України

Ребров прокоментував результат матчу за Суперкубок України
Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров в ефірі телеканалу "Футбол 2" прокоментував результат матчу за Суперкубок України проти донецького "Шахтаря". Нагадаємо, кияни поступилися з рахунком 0:2.

Повідомляє Gazeta.

- Будь-яке протистояння з "Шахтарем" цікаве. Це найсильніші клуби чемпіонату. І не має різниці, це товариська гра або офіційна. Думаю, матч за Суперкубок був цікавим і абсолютно рівним. "Шахтар" забив на останній хвилині, я їх з цим вітаю. Звичайно, прикро програвати принциповому супернику, пропускати на останній хвилині, але ми йдемо далі. Треба вдало стартувати в чемпіонаті і готуватися до Ліги чемпіонів. І потрібно забути цю гру вже в роздягальні.

- Чого не вистачило, щоб дотягнути до пенальті?

- Та ми не тягнули до пенальті, ми грали в футбол. Так само, як і "Шахтар". І в нас були моменти, і в них, і обидві команди до останніх хвилин не стояли, не контролювали м'яч, а намагалися атакувати. Спочатку про пенальті ніхто не думав.

- В останніх матчах цих команд голи забиваються вкрай рідко...

- Звичайно, в матчах такого рівня треба грамотно і організовано оборонятися. І ми, і "Шахтар" сьогодні це і робили. Але гра була видовищною, було достатньо атак, моментів. Але в таких матчах на перший план виходить компактна і організована гра в обороні.

- Як оціните гру новачків - Мораеса та Морозюка?

- Звичайно, їм непросто було. Вони всього два тижні в команді, але віддали всі сили грі. Жодних претензій ні до них, ні до решти хлопців немає. Всі старалися, але ми повинні розуміти, що це перша гра сезону, і команди на сто відсотків не готові. А новачкам потрібен час, щоб зрозуміти нашу модель і філософію гри, думаю, в них це вже зараз виходить.

- Драгович сам зважився стати у ворота?

- Звичайно, це не було продумано. Хлопці так на полі вирішили. Іноді на тренуваннях польові гравці стають на ворота, і Алек це робив. Напевно, добре, що він взяв на себе сміливість і відповідальність за всю команду.

- Яка ситуація з можливим відходом Андрія Ярмоленка?

- Це треба говорити з президентом, до мене пропозиції не приходять. Я говорив і говорю, що цей гравець мені потрібен, але якщо в нього є бажання піти і якась домовленість з президентом, то як вони вирішать, так і буде. Але мені цей гравець потрібен однозначно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.