На Волині невдоволені рибалки провчили сторожа кулаками

На Волині невдоволені рибалки провчили сторожа кулаками
Рибалки вночі навідалися на ставок. Коли чоловік, котрий працює там охоронцем, повідомив про заборону вилову риби, товариші вирішили провчити його кулаками.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

До чергової частини луцького райвідділу міліції надійшла заява 45-річного місцевого жителя про нанесення йому тілесних ушкоджень.
Працівники сектору дільничних інспекторів міліції встановили: кримінальне правопорушення скоїли двоє місцевих жителів, 1977, 1978 р.н.. До слова, у минулому один із них притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганські дії.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двох годин, чи виправних робіт на строк до одного року. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На ставках запрещают ловить только в случае неуплаты денег..........думаю что сумму арендатор назвал несусветную вот и получил в своё наглое рыло. В с.Буков есть похожий придурок.
Відповісти
Останні новини
На Волині невдоволені рибалки провчили сторожа кулаками
15 липень, 2015, 13:28