З'явився гумористичний серіал про нових київських поліцейських. ВІДЕО

З'явився гумористичний серіал про нових київських поліцейських. ВІДЕО
Ролик "Нова поліція" запустили на YouTube 15 липня, якщо він стане популярним, його перетворять на повноцінний веб-серіал

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на TJ.

Українська студія "Мамахохотала" запустила веб-серіал "Нова поліція", що розповідає про пригоди київської патрульної поліції, яка почала службу 4 липня.

Як повідомляють представники студії, опублікований на YouTube ролик є пробним випуском, який у разі успіху стане повноцінним веб-серіалом. "Нова поліція" не має наскрізного сюжету і складається з коротких скетчів про шістьох патрульних, які потрапляють в різні комічні ситуації.

В одному з епізодів герої затримують вандала, який написав на стіні "ПТН ПНХ", і не можуть вирішити, заарештовувати їм його чи ні. На їхню думку, в першому випадку поліцію можуть розкритикувати за те, що вона "затримала патріота", а в другому - за те, що відпустила злочинця.

Друга пара, що складається з двох молодих дівчат, демонструє жіночий підхід до роботи. Спочатку вони використовують селфі-палицю для непомітного стеження, а потім ловлять злочинця, який викликав у них підозру тим, що вийшов з торгового центру з пакетом мережі магазинів одягу River Island, який вже давно закрився.

Третя пара - недобросовісний поліцейський, який регулярно порушує правила, і темношкірий патрульний Джонс, який обурений тим, що в Інтернеті його називають "Обамою", хоча народився і виріс він в Україні.

Продюсер серіалу Роман Грищук розповів про те, що історія може бути продовжена на телебаченні. "У Києві з'явилася нова поліція, всі їх обговорюють, фотографуються з ними. Ми теж вирішили їх підтримати своїм інтернет-серіалом про нову поліції. Поліцейські у нас смішні, в якихось моментах розгублені і незграбні, але найголовніше, що вони добрі і молоді. У планах або зробити ситком для якогось каналу, або за підтримки якогось бренду продовжувати інтернет-історію", - зазначив Грищук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З'явився гумористичний серіал про нових київських поліцейських. ВІДЕО
15 липень, 2015, 18:42