Лучанка вже 40 років не може приватизувати земельну ділянку

Лучанка вже 40 років не може приватизувати земельну ділянку
Жителька Луцька не може прийняти у власність земельну ділянку, бо пакет документів оформлений неналежним чином.

Про це стало відомо 15 липня на засіданні постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Громадянка Новосад Галина, яка проживає на вулиці Винниченка користується земельною ділянкою понад 40 років, але не може її прийняти у власність.

Начальник управління земельних ресурсів Луцької міської ради Сергій Шабала зазначив, що потрібно піднімати документи і попередні рішення, адже ця земельна ділянка не була оформлена через неналежно сформований пакет документів.

«Треба підняти перше рішення і подивитись, на що було дано дозвіл, адже там перший дозвіл давали на розробку проекту відведення. Тому треба затверджувати проект відведення і надавати земельну ділянку. В неї є технічна документація, яку вона робила на відведення земельної ділянки. Ця земельна ділянка була в їхньому користуванні але не оформлена», - мовив Сергій Шабала.

Натомість він сказав, що бачить два шляхи вирішення питання, а саме наголосив на тому, що варто проект відведення зробити належним чином або скасувати попереднє рішення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вже 40 років???? - то щось ви перегнули палку. Прі союзі приватної власності не було. Не смішвть людей, думайте що пишете.
Відповісти