У Луцьку відбудеться вулична ігротека

У Луцьку відбудеться вулична ігротека
Клуб настільних ігор запрошує усіх, хто любить відпочивати цікаво та активно, на ігротеку під відкритим небом. Вона відбудеться у суботу, 18 липня, з 17:00 по 20:00 на проспекті Волі біля фонтанів.

«Бенг!», «Манчкін», «Каркасон», «Еволюція», «Таємне послання», «Подорож Україною» - це лише невеликий перелік того, що ми приготували для ознайомлення. Прості та динамічні, вони водночас дозволяють проявити свої аналітичні здібності та стратегічне мислення.

На ігротеці знайдуть собі заняття не лише дорослі та підлітки - для малюків особлива програма. Окрім звичайних настільних ігор, ми пропонуватимемо їм зіграти в макроігри, де вони зможуть відчути себе в ролі головних героїв.

Чим цікаві настільні ігри? В першу чергу, вони навчають спілкуванню з іншими людьми, швидкому прийняттю рішень і аналізу їх можливих наслідків, роблять нас більш творчими. Любителі ігор не бояться ризикувати, адже в грі це все відбувається ніби не з ними. Іноді, щоб прийняти правильне рішення – треба вміти поглянути на ситуацію зі сторони. Життя – це велика гра.

Приєднуйтесь. Буде весело!

Більше інформації можна отримати на сторінках клубу в соціальних мережах:
https://www.facebook.com/groups/tvoyafishkalutsk/
http://vk.com/tvoyafishkalutsk

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.