У ковельському поштовому відділенні вже підторговують ковбасою. ФОТОФАКТ

У ковельському поштовому відділенні вже підторговують ковбасою. ФОТОФАКТ
В одному із відділень «Укрпошти» у Ковелі з’явився холодильник із ковбасою для продажу.

Відповідну світлину у соцмережі опублікував користувач Василь Ковальчук, - повідомляє Кowel.com.ua.

«В центральному відділенні «Укрпошти» міста Ковеля продається ковбаса ))) Оце так я розумію концепція «широкої вітрини», ‒ прокоментував він фото.

Варто зауважити, що хоча фото завантажене ще 30 червня, ковбасу у поштовому відділені можна купити досі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Луцьку також бачила у відділенні 5 здається, на вокзалі, вітрину з ковбасою :)
але мені якось всерівно.
якщо це вплине на зп поштальйонів - то нехай.
Відповісти
Я Вам скажу як це вплине на зп поштальйонів:ніхто тої ковбаси на пошті купувати не буде(я то точно).,а реалізуати товар треба як найшвидше,от і будуть добровільно-примусово заставляти працівників Укрпошти самим у себе її купувати.
Відповісти
вони торгують абсолютно всім, що вдається витягти з посилок
Відповісти
НУ НЕ ПРАВДА, ЦЕ НЕ З ПОСИЛОК. ЦЕ ВЖЕ "НОВА ДИРЕКЦІЯ" КЕРУЄ ЧИМ І КОМУ ТОРГУВАТИ, А ПРО КОМІЗМ УСЬОГО, ЩО ПРОДАЄТЬСЯ НА ПОШТІ ВОНИ НЕ ДУМАЮТЬ, ЯКА КОВБАСА, КЕТЧУП, САРДИНА, І Т.Д?????????ЦЕ АБСУРД. І ЩЕ Й ДО УСЬОГО ЦЬОГО ВИСТАВЛЯЮТЬ НЕЩАСНИХ ОПЕРАТОРІВ НА СМІХ ЛЮДЯМ. УСІХ ГРОШЕЙ ВСЕРІВНО НЕ ЗАРОБИТЕ "НОВА ДИРЕКЦІЯ"!!!!!!! ПОРА ЦЕ ВЖЕ ЗРОЗУМІТИ!!!!!!!!!!!!!ВИ КРАЩЕ Б ЗАРОБІТНЮ ПЛАТУ ПРАЦІВНИКАМ ПІДНЯЛИ Б , ЗА ТАКУ РОБОТУ ТРЕБА МІНІМУМ 5000 ТИС. ПЛАТИТИ, ТА "ДИРЕКЦІЯ" СИДЯТЬ В КАБІНЕТІ І ВСЕ, А БІДНИМ ОПЕРАТОРАМ ОБСЛУГОВУВАТИ ПО 200 ЛЮДЕЙ І БІЛЬШЕ ЗА ДЕНЬ ЦЕ НОРМАЛЬНО, ПРИ ЦЬОМУ ДО КОЖНОГО УСМІХАТИСЯ))))ВИ, ЩО ДУМАЄТЕ ЦЕ МОЖЛИВО???????СПУСТІТЬСЯ ТРОХИ ВНИЗ, І ПОСИДЬТЕ НА МІСЦІ ОПЕРАТОРА ХОЧА Б 1 ГОДИНУ. ТОДІ Б ПОБАЧИЛИ ЧИ ВАРТО ОПЕРАТОРІВ ТАК ВИЧИТАТИ!!!!!!!!!!!
Відповісти
В Луцьку також таке є, в поштовому відділені №5 по вул. Привокзальна, 1
Відповісти
у луцьку вже з понеділка стоїть холодильник з ковбасами .я так сміялась як побачила,це ж треба до такого додуматись))
Відповісти
на кривому валі у центральному відділені.
Відповісти
Ну це взагалі, там ринок недалеко, навіщо комусь іти за ковбаскою на пошту???????Не розумію Олега Мар'яновича, навіщо псувати враження про ВПЗ. ЦЕ ПОШТА-А НЕ БАЗАР!!!!!!!!
Відповісти
Нова послуга! Привітай друга відкриткою з ковбасою по пошті!
Відповісти
обазарювання пошти. Цього і слідувало чекати після призначення на посаду відділу продаж Волинської філії Укрпошти бувшого директора ринку Ломаги М.В. Жити ж за щось треба...
Відповісти
чесно кажучи мені дуже шкода поштарок. в них і так робота тяжка і зп мала так тепер вони ще мусять торгувати всякою всячиною. від господарчого мила та сірників до ковбаси. і це все береться на зп. вона це все мусить продати,а як не продасть то собі бери і з зп вирахують.
Відповісти
З нетерпінням чекаю коли з’явиться пиво. Я передплачу на пів року
Відповісти
Чому тільки пиво? Хай би вже зразу по 100 грам наливали.Ото піднялися б доходи Укрпошти.Знущання над працівниками та й годі .Капєц.
Відповісти
аналогічно, було б дуже цікаво)))))))))
Відповісти
Підкажіть, можливо хтось бачив, який передплатний індекс ковбаси, і який мінімальний термін підписки? Хочу передплатити на півроку....

Блін, а як вона в пошту влізе?
Відповісти
В Угринові Горохівського району АКЦІЯ "ковбаса на пошті" існує вже давним-давно, нарешті дійшла цивілізація і до Луцька. При чому такої "натуральної" (з слів поштарів) немає в жодному з магазинів. Та тільки коти до тієї ковбаси навіть не підходять.
Відповісти
Цікаво, а що каже з цього приводу Санстанція? Чи усі працівники мають санітарні книжки і доступ до торгівлі продуктами? А коли там поставлять столики і будуть розливати пиво і горілку? Є ідеї: - Нехай поштарки у вільний час ліплять вареники і чебуреки. Смачний запах буде приваблювати клієнтів до пошти, може хто купить марку чи на п'яну голову оформить передплату. Слід подумати над новим логотипом і вивіскою! О!
Відповісти
Слід збільшити отвір у поштовій скриньці, бо ковбаса не влазить!!!
Відповісти
А ти її тоненько нарізай і клади у конверти!
Відповісти
Одним словом ДИБІЛІЗМ! Все показує,що при владі в Укрпошті працюють люди,які нічого не тямлять в поштовій справі.Хотілося б побачити хоча б один коментар керуючого Укрпошти,або хоча б того,кому прийшла така "геніальна" ідея,збагатити доходи Укрпошти(...а може не Укрпошти?)
Відповісти
Останні новини
У ковельському поштовому відділенні вже підторговують ковбасою. ФОТОФАКТ
16 липень, 2015, 10:04