Прикордонникам відмовили в облаштуванні бази відпочинку на Поліссі

Прикордонникам відмовили в облаштуванні бази відпочинку на Поліссі
Виділити земельну ділянку для облаштування бази відпочинку Державної прикордонної служби відмовили у одній із сільрад Шацького району.

Про це йшлося під час розширеної наради з земельних питань у Волинській облдержадміністрації 16 липня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Державна прикордонна служба просила виділити земельну ділянку поблизу села Пульмо у зв’язку з тим, що бази відпочинку прикордонників у Криму були експропрійовані російськими окупантами. Значна частина прикордонників, які виконують завдання у зоні проведення АТО, таким чином, залишилася без баз відпочинку.

Як розповів начальник Головного управління Держземагентства у Волинській області Василь Василенко, Пульмівський сільський голова ініціював передачу ділянки прикордонникам, проте сільська рада вирішила виставити її на торги.

Своєю чергою, голова ОДА Володимир Гунчик просив його та правоохоронців уважно моніторити процес проведення торгів та з’ясувати, хто отримає ділянку і чи не буде це «черговою схемою». Також він просив перевірити, на яких умовах та кому виділяли земельні ділянки у межах цієї сільради протягом 2014-15 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так у мене вже е там два участка, менi вистачить.
Відповісти
Останні новини
Прикордонникам відмовили в облаштуванні бази відпочинку на Поліссі
16 липень, 2015, 14:24