ДТП на Волині: травмовано семеро людей

ДТП на Волині: травмовано семеро людей
За останню добу на Волині в ДТП постраждали семеро людей.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

15 липня близько 2-ї години біля повороту на селище Люблинець Ковельського району 45-річний житель Київської області, керуючи автомобілем «Даф», збив 33-річного ковельчанина. Внаслідок ДТП чоловік травмувався та був доставлений у Ковельську центральну районну лікарню.

Близько 6-ї години ранку біля міста Устилуг 79-річний водій автомобіля «Рено Кенго», житель Володимира-Волинського наїхав на припаркований автомобіль «Фольксваген Пасат» та 46-річного водія вищевказаного автомобіля. Постраждалий у цей час стояв біля машини. Внаслідок ДТП водій автомобіля «Фольксваген Пасат» був травмований та доставлений у Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання. Крім того, в автопригоді пошкодили ще одне авто «Фольксваген Т 4».

Близько 9-ї години біля села Чмикос Любомльського району 36-річний житель Львівської області, керуючи автомобілем «Ауді-А6», не впорався з керуванням, з’їхав із дороги та перекинувся в кюветі. Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля, 31-річна мешканка Львівської області травмувалася та була госпіталізована у територіальне медичне об’єднання Любомльського і Шацького районів.

Близько 9-ї години 28-річний лучанин, водій автомобіля «Форд Транзит», рухаючись по вулиці Львівській у напрямку виїзду з міста, збив 22-річну жительку обласного центру, яка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження. Після огляду лікарів її відпустили додому.

Близько 11-ї години на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин біля села Підгаття Маневицького району 30-річний житель Рівненської області, керуючи автомобілем «Лексус», заснув за кермом і зіткнувся із автомобілем «УАЗ» під керуванням 42-річного жителя селища Маневичі. Внаслідок ДТП, водій та двоє пасажирів автомобіля «УАЗ» отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані в Маневицьку центральну районну лікарню.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочато кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.