Ігор Єремеєв виступив під час розгляду змін до Конституції щодо децентралізації влади. ВІДЕО

Ігор Єремеєв виступив під час розгляду змін до Конституції щодо децентралізації влади. ВІДЕО
Голова депутатської групи "Воля народу" Ігор Єремеєв виступив під час розгляду змін до конституції щодо децентралізації влади.

Про це він написав на своїй сторінці у мережі фейсбук.

«Питання децентралізації влади - це питання, яке назріло протягом 25 років незалежності України. Не було за 25 років в цій країні влади, яка б не хотіла мати абсолютної влади. І те, що ми сьогодні завдяки тим трагічним подіям, які відбулися в Україні, змушені і приймаємо це рішення - це те, що хоче український народ.

Фракція "Воля народу" складається з мажоритарників. Ми представляємо Західну і Центральну Україну. Тисячі сіл, які ми об'їхали, і немає жодної селищної ради або громади, яка б не сказала: "Дайте нам повноваження. Ми знаємо, що необхідно робити. Ми вміємо робити. Дайте нам можливість. Не концетруйте все в Києві". І ми прийняли рішення для себе, що ми будемо підтримувати даний законопроект.

Децентралізація влади є одним із ключових елементів Мінських угод. Певні політики можуть зараз продокувати сьогодні будь-які лозунги, закликати до популізму. Але згадаймо, якими зусиллями півроку тому була досягнута хоча б часткова стабілізація на фронті,зупинений наступ агресора. Ми по суті сьогодні маємо провокаторів, тому що в Україні є бажаючі продовжувати війну! А народ України хоче миру! Матері хочуть миру! Батьки хочуть миру! Жінки хочуть, щоб їхні чоловіки повернулись додому!

Тому, якщо сьогодні голосування за цей закон збереже життя хоч одного бійця, ми повинні були це зробити. І не треба слухати палких лозунгів. Можливо є гострі кути в цьому законі, багато положень треба доопрацювати.У нас ще попереду 2 голосування. Але сьогодні Парламент зобов'язаний був зробити цей крок і він його зробив», - йдеться у дописі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодець чувак
Відповісти
А де ж цi депутати були ранiше? Чим вони займалися? Знаю одне що депутати, думають одне, говорять друге, а роблять трете.
Відповісти
Останні новини
Ігор Єремеєв виступив під час розгляду змін до Конституції щодо децентралізації влади. ВІДЕО
16 липень, 2015, 15:48