Луцьких бухгалтерів привітали з професійним святом. ФОТО

Луцьких бухгалтерів привітали з професійним святом. ФОТО
16 липня професійне свято відзначають бухгалтери, робота яких є копіткою та відповідальною. Сьогодні у залі засідань міської ради відбулися урочистості, де винуватців свята вітали перший заступник міського голови Тарас Яковлев та начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова.

Про це повідомили в відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Тарас Яковлев зауважив, що у середині липня традиційно вітають з професійним святом бухгалтерів. “Бухгалтери - це люди, на яких покладено 70-80 % вирішення усіх проблем установи, підприємств, організації. Зазвичай ця важка місія покладена на ніжні, тендітні жіночі плечі. Я також є бухгалтером і цим надзвичайно горджуся. Бухгалтерами працюють переважно жінки, і я є один із небагатьох чоловіків - представник такої важливої професії. Ваша робота важка і відповідальна, яка не дає можливість людині стояти на місці і спонукає постійно розвиватися, вчитися, слідкувати за змінами у законодавстві. Для мене це була серйозна база. Я вдячний батькам і першому своєму головному бухгалтеру, яку звати — Галина Василівна Дрозд”, - наголосив він.

Перший заступник міського голови побажав присутнім міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпних сил та наснаги.

З вітальним словом до присутніх звернулася й начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова, яка зауважила, що робота бухгалтера - важка, складна і кропітка. Вона побажала колегам, аби у них завжди все вдавалося, перевірки відбувалися легко і без зауважень. “Шани від керівництва за Вашу працю та належного фінансового забезпечення. Бажаю злагоди у ваших родинах, розуміння і підтримки від рідних, аби у кожній сім'ї панували мир, любов та злагода. Мирного небі і спокою у нашій країні”, - додала вона.

Після привітань Тарас Яковлев вручив ряд відзнак міського голови. Так, Почесною грамотою міського голови нагороджено Наталію Хомулко, головного бухгалтера централізованої бухгалтерії при управлінні охорони здоров’я Луцької міської ради.

Подяку міського голови з рук першого заступника отримали: головний бухгалтер комунального закладу “Луцька міська клінічна лікарня” Галина Вихрівська; головний бухгалтер комунального підприємства “Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло” Оксана Грицюк; головний бухгалтер комунального підприємства “Газета “Луцький замок” Світлана Денисенко; економіст централізованої бухгалтерії управління освіти Луцької міської ради Марія Зозуля; бухгалтер І категорії житлово-комунального підприємства №3 Тетяна Кривчук; бухгалтер з обліку зарплати Луцького спеціального комунального автотранспортного підприємства “Луцькспецкомунтранс” Ірина Кубіцька; головний бухгалтер комунального закладу “Міжшкільний навчально-виробничий комбінат Луцької міської ради” Жанна Літвінцова; бухгалтер комунального закладу “Палац культури міста Луцька” Зоя Сільмах.

На завершення урочистостей лунали музичні вітання від Андрія Роїка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьких бухгалтерів привітали з професійним святом. ФОТО
16 липень, 2015, 17:12