Постраждалих від обвалу в Луцьку хочуть виселити з готелю

Постраждалих від обвалу в Луцьку хочуть виселити з готелю
Постраждалих від обвалу будинку у Луцьку на вулиці Рівненській, 109, – мешканців 3-го та 4-го під'їздів – хочуть виселити з готелю «Світязь» з метою економії бюджету.

Про це йшлося 2 липня під час засідання евакуаційної комісії в Луцькій міській раді.

Як розповів начальник управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Луцької міської ради Юрій Кирилюк, в готелі проживає 79 людей із обваленого будинку. Із них 19 – мешканці 3-го та 4-го під'їздів.

Кирилюк зазначив, що в перебуванні цих людей у готелі немає необхідності, оскільки можна жити у своїх квартирах, до того ж це несе «додаткове навантаження на бюджет міста». Їм запропонують до 5 липня переселитися назад до своїх помешкань або ж у гуртожиток Луцького педколеджу на вулиці Глушець.

Директор департаменту підприємництва Луцької міської ради Олександр Козлюк повідомив, що перебування людей у готелі щодня коштує приблизно 11 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
підари
Відповісти
як тільки треба гроші нормальні викласти - всі фонди, чернецьких, яручиків, козявкіних, БПК і в.ч. новий а-ля луцьк повсиралися!
допоможіть Луцьку, "благодійники"...
Відповісти
дана стаття однобока. на сьогодні влада пропонує два варіанти: або надає житло (гуртожитки, реабілітаційні центри), або виплачує щомісяця матеріальну допомогу для людей, які самостійно орендують житло (сума від 2-х до 4-х тисяч). будинок ремонтують, людей не кинули напризволяще, як це було в східній частині нашої країни
Відповісти
Останні новини
Постраждалих від обвалу в Луцьку хочуть виселити з готелю
02 липень, 2012, 15:44