Під час «Бандерштату» у Луцьку не продаватимуть алкоголь

Під час  «Бандерштату»  у Луцьку не продаватимуть алкоголь
Під час фестивалю “Бандерштат” у Луцьку не продаватимуть алкоголь.

Про це повідомили в інформаційному відділі Луцької міської ради.

У зв’язку з проведенням у місті Луцьку з  31 липня по 2 серпня 2015 року Всеукраїнського фестивалю українського опору  «Бандерштат-2015», з метою забезпечення громадського порядку, перший заступник міського голови Тарас Яковлев підписав розпорядження “Про заборону торгівлі пивом, слабоалкогольними та алкогольними напоями на час проведення Всеукраїнського фестивалю українського опору «Бандерштат-2015».

Відповідно до документа, заборонено з 31.07.2015 по 2.08.2015 продаж пива (крім безалкогольного), слабоалкогольних  та алкогольних напоїв, вин столових в закладах торгівлі (в тому числі пунктах дрібнороздрібної торговельної мережі та літніх торгових майданчиках) та продаж на винос вказаних  продовольчих товарів в  закладах ресторанного господарства, розміщених на території міста, а саме:

-  на проспекті Волі, 22а-48;

-  на проспекті Волі, 23-35;

-  у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Луцькому міському відділу УМВС України у Волинській області, відділу муніципальної дружини міської ради доручено забезпечити контроль за виконанням цього розпорядження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
С праздником! Мусульмане всего мира празднуют Ураза-Байрам. Ураза-Байрам длится в течение трех дней.
Согласно традиции, в праздник трапезу и веселье следует разделить с родными, друзьями, соседями любого вероисповедания и национальности, а также проявить милосердие к обездоленным. В это время собираются родственники и поминают умерших. Каждый мусульманин считает своим долгом посетить могилы предков.
Відповісти
в масквабаді святкуй, на Волині, дружок, це неактуально.
Відповісти
Нет, на Волыни. Вы нам дали землю. Мы строим дома. Местная власть поддерживает нас и наши традиции. Мы все вмести отметили 18 мая. Уже есть организация Хизб-ут-Тахрир. В России она считается террористической, но на Волыни проблем с регистрацией нет.
Машалла, земляки Волыняне! С праздником.
Відповісти
Правильно.Треба святкувати,це велике свято для мусульман. І добре, що ми живемо на Волині, шануючи традиції і звичаї народів,що живуть пліч-о-пліч. Лише б вони не приймали ортодоксальний відтінок. Про це мають подбати старші покоління.І тоді,іншалла, всім буде добре на благодатній волинської землі.
Відповісти
На фестиваль мы придем, уважая добрососедские отношения. Пока у нас ещё есть проблемы с мовою. Ничего, скоро решим. Наши дети нас научат, они ходят в Украинские школы. А со спиртным-гарантирую, что мы не будем пьяными. Это грех для правоверного.
Машалла!
Відповісти
не біда - принесем із собою, або в собі, гИИ)
Відповісти
ранше затаряться в дома наваляться
Відповісти
почитайте завдання- хізбут тахріра- тупість і обмеженість сприяяє толерастії
Відповісти
Уважаемый, полное название в украинской транслитерации "Хізб ут-Тахрір аль-Ісламі". Єта организація существует с 1953 года.Её задача в первую очередь культорологическая-стиль и образ жизни правоверного должен соответствовать исламским канонам сформулированным в Законах Шариата. Это только Россия считает нашу организацию "террористической". Велик Аллах над нами, он всё видит.
Бисмиллях!
Відповісти
Останні новини
Під час «Бандерштату» у Луцьку не продаватимуть алкоголь
17 липень, 2015, 10:12