Ковельська влада бореться з небезпечною рослиною

Ковельська влада бореться з небезпечною рослиною
Виконавчий комітет Ковельської міськради взявся боротися з борщівником, доручивши своїм спеціалістам виявляти на території міста її посіви. Очевидно, чиновники мали на увазі самосіви, бо нормальні люди, зазвичай, посівами борщівника не займаються.

І ось на черговому засіданні виконкому з даного питання уже доповідав начальник відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища міськвиконкому Вадим Логвінов, повідомляє Кowel.com.ua.

За словами доповідача, було проведено спеціальні рейди, під час яких найбільше кущів борщівника зафіксовано в районі вулиць Некрасова та Кубанської (територія парку), по вулиці Володимирській (в районі малого підприємства «ПМК»), а також на березі річки Турія між вулицями Сагайдачного та Незалежності. Як твердить Вадим Логвінов, у цих місцях склалась «найбільш загрозлива ситуація».

У широкомасштабний «наступ» було кинуто моторизовані сили МП «ПМК», які завдали «точкових ударів» по місцях масового скупчення борщівника. «Битва» триває! В яку суму коштів з міського бюджету обійдеться ця «спецоперація», бо приватному підприємству потрібно оплатити паливно-мастильні матеріали та виконану роботу, – офіційні органи не повідомляють.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельська влада бореться з небезпечною рослиною
17 липень, 2015, 13:21