Компанія Ford створила розумний електровелосипед

Компанія Ford створила розумний електровелосипед
Гігант автомобілебудування компанія «Ford» представила нову екологічну розробку. Це складаний електричний велосипед MoDe:Flex.

Електровелосипед можна підключити до власного смартфону, щоб допомогти спланувати маршрут, дізнатися прогноз погоди або отримати відомості про фізичну активність власника, – повідомляє znaj.ua.

Функція «no sweat mode» налаштує еко-велосипед під серцевий ритм користувача. Як тільки система виявить почастішання ритму, велосипед одразу ж прийде на допомогу. Він включить електродвигун, який допоможе власнику.

Також електровелосипед має функцію вібрації керма. Вона попереджає про те, що велосипедиста намагається обігнати автомобіль, який рухається позаду. Додаток MoDe:Link також пропонує розширення для годинника Apple Watch. Він дозволяє виявляти вибоїни та нерівності на дорогах.

Оскільки велосипед складається для зручного перенесення та зберігання, його можна заряджати як від зовнішнього зарядного пристрою, так і від автомобіля.

Варто зазначити, що MoDe:Flex поки знаходиться на стадії прототипу. Поки практично нічого не повідомляється про його технічні характеристики.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.