Діти волинських Героїв поїхали відпочивати у Польщу. ФОТО

Діти волинських Героїв поїхали відпочивати у Польщу. ФОТО
43 дитини волинських Героїв відправились на 10-денний відпочинок в Польщу.

Організатор і керівник групи з українського боку ‒ волонтер, координатор Ковельського центру допомоги Савіна Людмила, ‒ інформують у спільноті Центру допомоги.

Дітки будуть відпочивати у Страгарді Щецинському на Балтійському морі. Їх чекає захоплююча програма літнього табору. Супроводжують групу від Волині волонтери, психологи з Володимира-Волинського Віра Сергіїва та Наталя Матвіюк, медик із Ковеля Наталія Білашук.

«Дякуємо за запрошення наших дітей на безкоштовний відпочинок в Польщу пану Яну Сирнику та всім Людям з великої літери, що, проживаючи в Польщі, підтримують Україну! Дякуємо БФ «Патріоти Волині», який взяв на себе фінансування витрат від української сторони. Дякуємо волинським нотаріусам Наталії Ариванюк, пані Валентині з Ковеля за безкоштовне оформлення нотаріальних паперів. Дякуємо начальнику відділу Міграційної служби Івану Войцешуку та провідному спеціалісту Людмилі Ковальчук за допомогу в екстреному виготовленні 34 проїзних документів для дітей! Дякуємо польському Консулу пані Беаті Бживчі у допомозі у відкритті віз! Дякуємо ТЗОВ «Юкон» м. Ковель за надані безкоштовно 54 пляшки мінералки в дорогу!!» ‒ йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Діти волинських Героїв поїхали відпочивати у Польщу. ФОТО
20 липень, 2015, 09:14