Волинська «Укрпошта» передасть автомобілі в зону АТО

Волинська «Укрпошта» передасть автомобілі в зону АТО
Застарілі автомобілі волинського відділення «Укрпошти» можуть передати на потреби бійців АТО.

Про це стало відомо під час оперативної наради у стінах Волинської обласної державної адміністрації.

Виконувач обов'язків директора Волинської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Олег Гавришків розповів, що в його підприємстві досі не вирішено, що робити із застарілими автомобілями.

«Вік деяких із них більший за 15 років», - додав він.

За словами директора волинської «Укрпошти», існує ідея передати застарілі автомобілі на потреби бійців в АТО. Проте, виконання цього плану затягується.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик сказав, що на Сході є потреба не лише у броньованому транспорті, але і у мобільному, який можуть використовувати медики чи розвідники. Він попросив Гавришкова підготувати всі документи по застарілому транспорту.

Губернатор також пообіцяв поговорити з міністром інфраструктури Андрієм Пивоварським, щоб прискорити процес.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай цей злодюги віддасть свою службову машину в зону АТО, а то Гавришкова возять із за міста на роботу і з роботи на службовому транспорті, а чого не возить листонош коли вони носять сумки з ковбасою, макаронами за 10 кілометрів. Коли він свою сім'ю возить на відпочинок на Світязь, їздить на машині в іншу область до тещи. Коли він з своїми посіпаками з дирекції їздить на п'янки-гулянки на природу в робочий час. А на машини які цей начальничок хоче передати нехай подивляться журналісти, вони за ворота не виїдуть, їх на металолом навіть ніхто не прийме. А ще хай за ті гроші що вкрав за здатний на металом пасажирський вагон із Ковеля купить на війну нову машину.
Відповісти
На тобi Боже, що менi не гоже.
Відповісти
Машини, які пропонує під шумок передачі в АТО списати директор не їздять мінімум років 7-10. Запчастини зняті з машин, залишились тільки кузова і то гнилі. То Гавришків хоче використати Гунчика, щоб списали їх через Міністерство і тим самим приховати крадіжки, а волонтери за рахунок зібраних грошей відновлять те що малою бути на авто. Вся логіка цього бездарного до керівництва горе керівника. Злодійські схеми у нього напевно з попередніх місць роботи, до цього тут він талантіще.
Відповісти
Передача машин списаних на пошті в зону АТО це бульбашка під носом у Гавришківа. Подивіться на машини на яких їздить пошта сьогодні по області і скажіть чи можуть бути придатні до відновлення машини, які вже списані давно, і не просто відремонтовані, а щоб доїхали до зони бойових дій і щей там їздили. Дурня і тільки, це популізм. Тоді треба загрузитии Гавришківа на ту машину і відправити в зону (а вже пора, в будь яку), чи доїде чи ні?! А з трибуни заявляти це не мішки носити, слово дав, слово забрав це він вміє. І тут хитрить. Звітуватися не було чим то і ніс чухню, пенсії носить з ковбасою, на нах така пошта?!
Відповісти
Останні новини
Волинська «Укрпошта» передасть автомобілі в зону АТО
20 липень, 2015, 12:36