Для соціально незахищених дітей у Луцьку влаштували забави та тренінги. ФОТО

Для соціально незахищених дітей у Луцьку влаштували забави та тренінги. ФОТО
Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві із КП “Парки та сквери м. Луцька” у центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки організовує волонтерську акцію “Мирна Україна” для дітей з сімей, які потребують особливої соціальної підтримки.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

У рамках акції діти взяли участь у сімейному квесті від Волинської обласної бібліотеки для юнацтва, майстер-класі від студії дизайну та творчості “Метелик” з виготовлення браслету життя, канатному тренуванні на екологічно-розважальному об’єкті “Екологічна стежка здоров’я”, тренінгу на тему: “Мир починається з кожного” та флешмобі.

“Діти дуже активно виконували завдання по колажу “Що для мене означає мир”. Ми захоплювалися мудрими судженнями та вже такими дорослими відповідями дітей, батьки яких перебувають в зоні АТО”, - сказала Тамара Бондарчук.

“Мені цікаво і весело сьогодні в Парку. Привела мене моя бабуся. Я спробувала усі забави, які для нас організували. Найбільше сподобалося розмальовувати футболки та канатна дорога”, - поділилася враженнями Софійка.

До проведення акції долучалися волонтери з м. Жешува Республіки Польща, які перебували у Луцьку в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 Європейського інструменту сусідства та партнерства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Для соціально незахищених дітей у Луцьку влаштували забави та тренінги. ФОТО
20 липень, 2015, 15:03