Жителів Рівненщини оригінально запросили на «Бандерштат». ФОТО

Жителів Рівненщини оригінально запросили на «Бандерштат». ФОТО
Цими вихідними у парку поблизу Майдану Незалежності Дубна молодь Дубенського осередку Національного Альянсу в оригінальний спосіб запрошувала мешанців свого міста на головний націоналістичний фестиваль країни «Бандерштат-2015».

Між деревами на натягнутій мотузці розмістили величезні червоно-чорні літери, які склали назву фестивалю «Бандерштат», поруч висіли плакати із інформацією про фестиваль, - пише видання Все.

Аби перенести дубенчан в атмосферу музичного драйву та націоналістичного духу фестивалю організатори акції поруч вивісили фотовиставку найкращих світлин фестивалю. Під час акції лунало аудіозапрошення на "Бандерштат".

Дубенчани роздивлялись прикрашену синьо-жовтим та червоно-чорним прапором бандерштатну експозицію та розпитували про фестиваль. А для ще більшої інформованості мешканців міста альянсівці роздали флаєри з інформацією про "Бандерштат".

Щороку фестиваль відвідує все більша і більша кількість дубенчан, адже Дубно патріотичне та бандерівське місто, на головних вулицях якого ще з дореволюційних часів висять червоно-чорні прапори.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці
Відповісти
Останні новини
Жителів Рівненщини оригінально запросили на «Бандерштат». ФОТО
20 липень, 2015, 16:27