Лучани шукали других половинок «всліпу». ФОТО

Лучани шукали других половинок «всліпу». ФОТО
Самотні лучани суботнім вечором спромоглися вбити відразу двох зайців: знайти собі другу половинку та допомогти онкохворим дітям. Поєднати приємне і корисне допоміг проект «Побачення наосліп», який відбувся 18 липня у творчій кав’ярні “Druzi forever”.

Про це пише Віче-інформ.

Подібний захід відбувається у Луцьку вже вчетверте. Цього разу його організували Віктор Марчак і Анастасія Дородних.

Для участі у проекті охочим потрібно було заповнити анкету та внести символічну плату – 129 гривень. Більшість із грошових внесків учасників буде перераховано у Благодійний фонд «СТОПРАК». Окрім того, присутні мали можливість допомогти діткам і під час заходу, адже на столі стояла скринька, куди кожен охочий міг кинути гроші.

«Побачення наосліп» відбувалися під грифом «цілком таємно». Обличчя усіх учасників були закриті масками. До того ж організатори подбали, аби «спраглі до кохання» не зустрілися перед початком дійства, тому представниці прекрасної статі чекали своїх таємничих кавалерів вже всередині будинку.

Найцікавішим елементом вечора був процес знайомства. Дехто хизувався екскурсією у гірській Австрії, інші розмовляли про кохання у книжках і наяву. Коли час на розмову завершувався, лунав дзвінок і учасників міняли місцями. Загалом в дійстві взяли участь 10 юнаків та дівчат, однак утворити пару змогли лише ті, чиї симпатії наосліп співпали.

Побачити одне одного та спробувати впізнати свої уподобання учасники змогли лише вкінці вечора під час фуршету. Віктор Марчак і Анастасія Дородних обіцяють, що це не останній вечір «Побачень наосліп». В майбутньому організатори планують провести подібне дійство для старшої вікової категорії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучани шукали других половинок «всліпу». ФОТО
20 липень, 2015, 17:05