Діти з Волині відпочинуть за рахунок нардепа

Діти з Волині відпочинуть за рахунок нардепа
Третій рік поспіль Сергій Мартиняк та благодійний фонд «Європейський вектор», меценатом якого він є, оплачують путівки на відпочинок у табори для сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей, які потрапили в складні життєві обставини.

Тим часом цьогоріч на відпочинок та оздоровлення поїдуть також і діти учасників АТО. Загалом за кошти мецената у таборі Скандинавської благодійної місії в Україні «Віфанія», що в селі Дубечне Старовижівського району, відпочинуть півсотні дітей із Рожищенського району, розповіла керівник благодійного фонду Галина Ведрич.

«Сергій Васильович пообіцяв, що за 5 років депутатської каденції за власні кошти оздоровить дітей зі складними долями з п’яти районів свого округу. Відтак, у 2013 році він придбав путівки для дітей Луцького району, У 2014 на відпочинок поїхали діти із Горохівського, а тепер, у 2015 році, відповідно із Рожищенського району», - поділилась Галина Ведрич. Загалом за три роки нардеп спрямував на оздоровлення майже 200 тисяч гривень.

Список дітей, які першочергово потребують такого піклування, складали у районі. Є тут діти з сіл, а також з Рожища. Найстаршому відпочивальнику 16 років, наймолодшому – 7. А вже цієї суботи, 25 липня, вони вирушають на відпочинок. Триватиме він два тижні, підсумувала Галина Ведрич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Діти з Волині відпочинуть за рахунок нардепа
21 липень, 2015, 09:32