На Світязі для дітей провели «Свято Нептуна». ФОТО

На Світязі для дітей провели «Свято Нептуна». ФОТО
З 13 по 16 липня на озері Світязь завершився заключний етап табору денного перебування «Літо – 2015» Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», який тривав з 1 по 16 липня.

Упродовж чотирьох днів вихованці міського центру за місцем проживання населення на озері Світязь під пильним наглядом працівників центру навчались плавати, брали участь у різноманітних спортивних та розважальних заходах.

Третього дня перебування на озері відбувся традиційний фізкультурно-оздоровчий захід «Свято Нептуна». Після обіду всі активно почали підготовку та перевтілення учасників в різних героїв. Берег озера вмить перетворився на казкове дійство. Русалки, мавки, чортенята та водяні вийшли на берег із своєю культурною програмою на чолі з повелителем морів і океанів — Нептуном.

З цікавістю та захопленням спостерігали сторонні відпочивальники за проведенням свята. В окремих конкурсах вони були задіяні, як незалежне жюрі.

Продовжила свято спортивна програма з естафетами на воді. Діти з великим завзяттям та азартом виконували усі завдання. Після естафет на воді команди випробували свої сили у перетягуванні линви. Велику радість принесла команді-переможецю перемога над командою керівників груп.

На завершення всі учасники свята отримали призи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Світязі для дітей провели «Свято Нептуна». ФОТО
21 липень, 2015, 11:31