Волинянка сплатить більше 20 тисяч гривень штрафу за збут сурогатної горілки та цигарок

Волинянка сплатить більше 20 тисяч гривень штрафу за збут сурогатної горілки та цигарок
Громадянку Б, мешканку м. Устилуг Волинської області у судовому порядку визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого ст.204 ч.1 КК України – незаконне виготовлення та збут підакцизної продукції.

Про це інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Вжитими співробітниками підрозділів податкової міліції заходами на злочинній діяльності підприємливої громадянки поставлено крапку.

Відтак, згідно рішення суду, вона сплатить штраф у розмірі 1235 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 20 995 гривень, а незаконно виготовлену продукцію конфісковано.

Свій незаконний бізнес зі збуту сурогатної горілчаної продукції та тютюнових виробів підприємлива жінка організувала в прикордонному місті і пропонувала споживачам щонайменше 10 марок цигарок закордонного виробництва і 2 види горілки.

Цигарки та алкогольна напої перебували в обігу незаконно. Це доведено в ході розслідування кримінального провадження. А масштабну партію нелегальної підакцизної продукції співробітники податкової міліції Волині вилучили в ході операції «Акциз».

Нагадаємо, що з метою попередження та виявлення фактів незаконної діяльності на ринку підакцизних товарів на виконання доручення Кабінету Міністрів України з 10 квітня 2015 року в Україні розпочато операцію «Акциз-2015».

Тим часом, повідомляти про неправомірні дії громадян, які ігнорують вимоги закону щодо виготовлення та реалізації підакцизних товарів, можна за номером телефону (0332) 777-102, - звертають увагу в оперативному управлінні ГУ ДФС у Волинській області.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянка сплатить більше 20 тисяч гривень штрафу за збут сурогатної горілки та цигарок
21 липень, 2015, 12:43