Волинян запрошують стати «Останніми героями»

Волинян запрошують стати «Останніми героями»
У середині серпня на одному з незаселених островів Дніпра відбудуться ігри «Wild Summer 2015».

Учасники, які потраплять на острів, зіткнуться з труднощами -улаштування побуту, житла, добування вогню стануть їх повсякденними завданнями.

Протягом усього перебування на острові учасники будуть випробовувати свої сили в різних змаганнях та отримувати за перемогу нагороди у вигляді їжі або інших життєво необхідних предметів.

Як розповів організатор заходу Денис Білозор, "Wild Summer" - це спортивно змагальна гра, яка проходить протягом 8 днів.

- Стартує реаліті-шоу 15 серпня. Організовуємо ми його повністю самі, тому учасники повинні сплатити членський внесок. Ці гроші підуть на закупівлю продуктів і устаткування, витрати на проїзд і страховку, - розповів Денис.

До слова, ігри проводяться вже вдруге. Але цього року організатори обіцяють більш жорсткі правила та нові конкурси - догнати курку, щоби дізнатися наступне завдання чи зробити річну воду придатною для пиття.

Крім жорстких умов, цього року на учасників чекає справжнє реаліті-шоу – відразу декілька операторів будуть вести зйомку цілодобово і викладати записи в соцмережах, де за учасників проходитиме голосування.

Наприкінці ігор будуть переможці - хлопець і дівчина. Приз, який дістанеться кращим з кращих, організатори тримають у таємниці.

На сьогодні, за словами Дениса, заявки на участь у конкурсі подали близько 115 осіб. Всього очікується близько 300 заявок, з яких організатори відберуть 20 найкращих. Реєстрація проходить на сайті WildSummer (http://wildsummer.co/) до 10 серпня. Вік учасників - 18-33 роки.

Відзначимо, що в перший день приїзду багаж учасників буде перевірятися. З собою «вайлдсамери» буде дозволено взяти каремат, спальник, засоби захисту від комарів і різних комах, аптечку і теплі речі. За учасниками, крім операторів, буде стежити і медик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.