Лучан, яким відключили гарячу воду, закликають прийняти душ у міській раді

Лучан, яким відключили гарячу воду, закликають прийняти душ у міській раді
Традиційно, у літній період, деякі райони Луцька відключають від централізованої подачі гарячої води.

Лучан, з кожним роком, така ситуація дедалі більше обурює і спонукає до незвичних та рішучих дій.

Один із користувачів соціальної мережі Facebook Ілля Токаренко запропонував мешканцям обласного центру, у яких немає гарячої води, прийти до міської ради і там скористатися комунальною душовою.

"Увага всіх лучан, які сидять без гарячої води! Дізнався, що у міській раді є кімната відпочинку де для комфорту наших обранців передбачена душова кабіна з бойлером! Враховуючи, що наші обранці "забили" на наші проблеми, пропоную зібратися та влаштувати банний день у Луцькій міській раді! Всі бажаючі долучитися, пишіть у "лічку",- йдеться у дописі.

Також автор повідомлення закликає усіх охочих прийти під стіни міськради не з порожніми руками, а принести із собою банний атрибут: мочалки, тазики та рушники. Акція запланована на наступний тиждень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба ще на деньок туалети позачиняти
Відповісти
Шановний, ви що з глузду з, їхали? Яка комунальна душова? Звідки у вас така інформація? Може, сонце нагріло вам голову? Такої кабіни там не має, можете перевірити! По-друге, апелюйте до центральної влади, що довела країну до абсурду! Ситуація з водою і газом у всіх містах така ж. Тож ваші ініціативи в Києві доречні!
Відповісти
Ви про шо говорите? Нічого страшного Що хтось розбазарює майно Луцька, віддає у часні руки котельні? Зайдіть на сайт міської Ради, подивіться чиї підписи стоять під здачу в аренду котельні на Карбишева!
Відповісти
І чиї там підписи стоять?
Відповісти
Нашого мера!
Відповісти
Якого саме?
Відповісти
Микола Ярославович не панікуйте! На багато не буде, ми швиденько))))
Відповісти
У мене родичі живуть в Києві на троєщині і гаряча вода у них є і не куди не зникала, так що ваше "Ситуація з водою і газом у всіх містах така ж" це не правда. Все залежить від міської влади.
Та й ладно не можите забеспечити людей послугами - видавайте дозволи на автономне опалення. Так ні і це заборонено. Одним словом су.і
Відповісти
То наруґа якась!
Там є роздільні кімнати для чоловіків і жінок?!
Це що? Як в Европі - общі бані?! Та ви подуріли в тій міськраді!!!
Можна представить чим ви там займаєтесь в робочий час за народні гроші!
Відповісти
Та хто дурний такий пустив мульку таку. У міській раді навіть не передбачена гаряча вода. У туалетах є тільки холодна. То де взялася душова кабіна? Чи думаєте у міськраді працівникик моржуванням займаються?
Відповісти
Та води гарячої нема не через міську раду. Газ то з Києва вирубали.Тому не треб нарікати на місто. Всі винні загалом. Народ багато боргує за тепло і гарячу воду.
Відповісти
в кабінеті голови є душова кабіна з бойлером))
Відповісти
То Ви, Богдан Павлович?
Відповісти
Суміжна кімната з кабінетом Романюка
Відповісти
А біде?
Відповісти
а ти там був?
Відповісти
У статті говориться, що у деяких районаз Луцька традиційно відключають влітку гарячу воду....Так, але ж не на все літо!!!! Відключали на місяць, а зараз вже два місяці немає...Більшість моіх колег і рідних поставили бойлери, і ми теж минулого літа, бо було передчуття, що вода буде пропадати...Тепер головне, щоб електромережі витримали! Добре, що зараз літо, бо якби почали люди ще й обігрівачі ввмикати плюс бойлери, то були б ми ще і без світла....
Відповісти
Шановні поставте собі бойлери, як це вже зробили велика кількість лучан і не чекайте, що хтось щось для вас зробить. І відчуєте перевагу особливо при сплаті рахунків, оскільки їхня гаряча вода, аж занадто дорога плюс "відносно холодна".
Відповісти
Мийтеся! Тільки ствол мій не чіпайте!
Відповісти
Останні новини
Лучан, яким відключили гарячу воду, закликають прийняти душ у міській раді
21 липень, 2015, 19:30