«Мінер» ОДА «наслідив» не лише у Луцьку

«Мінер» ОДА «наслідив» не лише у Луцьку
Підозрюваного у неправдивих повідомленнях про замінування Волинської ОДА та луцького вокзалу взяли під варту терміном на два місяці.

Про це повідомляють Волинські новини

За словами заступника прокурора міста Василя Корнесюка, кримінальні справи, порушені за фактом завідомо неправдивого повідомлення про замінування Волинської ОДА та залізничного вокзалу об’єднано в єдине провадження.

Щодо чоловіка порушили карну справу на підставі частини 2 статті 259 Кримінального кодексу України.

«Постановою Луцького міськрайонного суду відносно підозрюваного обрано запобіжний захід – взяття під варту строком на 2 місяці», - каже Василь Корнесюк.

Чоловіку вже пред’явили обвинувачення та призначили проведення стаціонарної судово-психіатричної експертизи.

Зі слів прокурора, під час досудового слідства вдалося з’ясувати, що проти цього чоловіка в іншій області порушена карна справа за фактом завідомо неправдивого повідомлення про замінування приміщення райвідділу міліції та загальноосвітньої школи.

Нагадаємо, що 34-річний житель міста Херсона, який залишив неправдиві повідомлення про вибухові пристрої, був затриманий в Одесі.

Довідка

Частина 2 статті 259 Кримінального кодексу (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) гласить: «Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, якщо воно спричинило тяжкі наслідки або вчинене повторно, - карається позбавленням волі на строк від двох до семи років».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.