Допомоги потребує донька бійця, який знаходиться в зоні АТО. ФОТО

Допомоги потребує донька бійця, який знаходиться в зоні АТО. ФОТО
Нещодавно до волонтерів "Самооборони Волині" звернувся за допомогою військовий, але не для себе, а для доньки товариша Чижевського Дмитра, з котрим служить в одній бригаді на сході України.

У той час, коли батько захищає територіальну цілісність та незалежність держави, донька бореться зі страшною недугою - Анастасії Чижевській, якій всього 12 років, поставили невтішний діагноз - відкрита артеріальна протока (діаметром 4,5 мм), повідомляють на Facebook-сторінці Самооборони Майдану - Волинь.

Серце, а заодно і життя дівчинки можна врятувати: їй погодилися зробити операцію у Науково-практичному медичному центрі дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України у Києві.

Вартість - 50 тисяч гривень.

Звертаємося з проханням до небайдужих громадян, допоможіть родині зібрати необхідну суму, адже самі вони родом із Луганської області, допомогти нікому, одна надія - на добрих людей. Врятуймо життя дитини разом!

Реквізити для допомоги: ПриватБанк, номер картки 5168757288293402, отримувач - Чижевська Олена Миколаївна (мама). Телефон: 0674682983.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: допомога
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.