Губернатор назвав свого першого екс-заступника заполітизованим

Губернатор назвав свого першого екс-заступника заполітизованим
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик розповів про причини звільнення свого першого заступника Сергія Кудрявцева.

Це сталось у середу, 22 липня, під час підсумкової прес-конференції голови облдержадміністрації.

Губернатор Волинської області розповів, що в ОДА разом вживаються представники різних політичних сил.

«Я шкодую, що перший заступник Сергій Кудрявцев трохи заполітизований. Я з ним нормально пропрацював рік, але партія сказала: «Надо», Кудрявцев відповів: «Есть!», - прокоментував Гунчик.

Нагадаємо, на початку липня перший заступник голови Волинської ОДА Сергій Кудрявцев і начальник управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА Олександр Самосик – подали заяви про відставку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
більше кадрів -не вродилось?
Відповісти
А хіба ми не боролись роками проти "тушкування"?, хіба не говорили чесну позицію - не поділяю кроків влади - йду із вдади? Чи ми маємо сидіти у владних кабінетах і кричати яким нікчемним є уряд чи Президент? Нормальний, європеський вчинок відповідального політика і відповідальної політичної сили!
Відповісти
Що можна буде згадати про Гунчика? Звичайний функціонер совково-радянського розливу. Під вічне ниття про благо народу добився суттєвих благ для себе. Складальник російських автомобілів. Життя вдалось, чого не скажеш про добру пам'ять по ньому. Так і залишиться стирчати в шерензі інших будяків-чортополохів, яким давно треба бути на смітнику історії.
Відповісти
Ну так! Порядні і чесні люди не вписуються в концепцію команди Гунчика. Це ж треба пртидумати причину відставки - "заполітизованість". Тепер так називається принциповість і патріотизм? Впевнена, що у Сергія Кудрявцева хороша перспектива! А Гунчик колись на пенсії буде писати мемуари про те, як він мав щастя працювати з таким талановитим політиком як Сергій
Відповісти