Стало відомо, кому хочуть присвоїти звання почесного громадянина міста

Стало відомо, кому хочуть присвоїти звання почесного громадянина міста
У Луцькій міськраді хочуть присвоїти звання Почесного громадянина міста командиру роти «Світязь» та головному полісмену Києва Олександру Фацевичу.

Про це розповів 22 липня секретар Луцької міської ради Сергій Григоренко на засіданні комісії з питань земельних відносин.

"Присвоєння Почесного громадянина міста Луцька виноситься людині, яка має заслуги. Минулого року всіх хвилювала тема Майдану і ми вирішили дати це Почесне звання громадянина Василю Мойсею.

Зараз актуальним є питання АТО, тому думаємо, що це має бути учасник АТО. Відтак хочемо присвоїти це звання Олександру Фацевичу, який брав участь в боях під Дебальцево й інших, тобто є безпосереднім учасником АТО, характеризується як хороший бойовий офіцер", - мовив Сергій Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Фацевич
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
фіга це робити? Вже командира корвету - зрадника в дупу цілували. Проти Фацевича немаю нічого, просто бути поряд з Гудимою і Ко... Те ж саме і по Волині - Катька... і все тихо... ніхто і не пердне)))
Відповісти
Дійсно "Молодець" 7 (сім)!!! хлопців загинуло у Іловайську, а ви його в почесні громадяни, цікаво? за що така честь? за те, що ніразу до жодної вдови не приїхав, чи за те, що намагався якнайдовше (до грудня) приховувати, що хлопці не загинули, а начебто в полоні...Ото знайшли "героя" так "героя", дійсно хочуть, щоб хлопці в могилах переверталися від такої новини, а вдови та рідні загиблих плювали в обличчя таким ініціаторам...
Відповісти
Багато можна сперечатися, але я був із ним в бою і можу впевнено сказати, що це один із найкращих командирів. З ким-ким, а от з Фациком у бій можна йти!!!
Відповісти
Фацевич - молодець! Сумнівів нема! А хто спинить цього "ініціативного" Сергія Григоренка, який продукує такі ідіотичні ідеї та ініціативи, які міська громада не встигає переварити і переосмислити. Поки всі оговтуються від того: що це було - жарт чи маячня? Знаходяться не менш "ініціативні" виконавці, які цю галіматню втілюють у життя! Хтось спинить цей скажений потік невгамовного ентузіазму??? Я так бачу, що посвяткуємо Незалежність і День міста з розмахом! То нічого, що війна?
Відповісти
Останні новини
Стало відомо, кому хочуть присвоїти звання почесного громадянина міста
22 липень, 2015, 15:34